The get~r~done dev team is proud to present the beta release of d2g_romer get~r~done

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by WoZzY, Feb 11, 2011.

  1. TwoBuells

    TwoBuells Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    315
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +10

     
  2. Jam2it30@gmail.com

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    From stock Droid 2 global, I rooted (z4), I bootstraped, I flashed Liberty, I flashed Romer, I flashed Sensors, and boot looped, .Sbf'ing now back to stock because I can't get into recovery, whenever I hold X and boot up I just get the little Android guy with an exclamation mark

    Okay, Mega Scaring me, .SBF just failed... at 99% and returned to the boot loader... Not Good. I'm at a loss, I don't know what to do...

    Failed at 99% "switching device to BP pass through mode"
     
    #38 Jam2it30@gmail.com, Feb 11, 2011
    Last edited: Feb 11, 2011
  3. 13th angel

    13th angel Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,103
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +2
    Try to sbf again, that happens sometimes....

    I dont know why it bricked.... i just flashed GummyJAR over without any problems at all.
     
  4. jaygorman

    jaygorman New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    FL
    Ratings:
    +0
    You don't need to sbf your phone the little android guy is your recovery main screen you need to push a button on your keyboard to get pass that screen im not sure what button so just push all of them lol and once you get to the next screen wipe the cache and data and you should be good to go.
     
  5. 13th angel

    13th angel Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,103
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +2
    I remember something about the search button..... idk, havent ever had to sbf lol
     
  6. buryboi

    buryboi Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The lil android guy is recovery....

    Press the keyboard search button and choose wipe data/factory reset.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  7. Jam2it30@gmail.com

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Happened twice now.
     
  8. buryboi

    buryboi Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sbf from an xp machine...windows 7 always does that too me...

    Make sure you have moto drivers from their website and rsd 4.9

    In the future, if you can boot to the animation, you shouldn't need to sbf. Just pull the battery, wait about a minute and put the battery back in. Try to boot and hope for clockworkmod.

    If that doesn't do it for yah, let it bootloop, pull the battery, wait about a minute, hold down on the volume while powering on...don't let go of the down volume button until you see the boot animation or clockworkmod.

    If that doesn't work, hold x while booting, when you see the lil android, press keyboard search, choose factory reset. And reboot.

    I think I'm not lying when I say that I've never had to sbf when I can get to the bootanimation. But then again I can't remember, I've sbf'd a lot lately!

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  9. Jam2it30@gmail.com

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I will Try from a windows machine... This is really weird... I somehow got the phone to boot, but even after rooting and bootstraping and it saying success, I still don't have any recovery. When I reboot my phone it still says Liberty too, which the phone is completely stock, which is even weirder. I will try Flash .SBF from an XP computer... I hope that works.
     
  10. draexo

    draexo Member

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Ratings:
    +0
    This is really great! I will wait for sensor issue to be resolved first but I do not care about Sim card or Global access. What about themes for these Roms?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  11. 13th angel

    13th angel Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,103
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +2
    I know the gingerbread and frost themes in Liberty Toolbox works on liberty 1.0, i would assume they also work on liberty 1.5 however i havent tried yet.
     
  12. 13th angel

    13th angel Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,103
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +2
    Have to reflash recovery... i used rom manager to flash it, theres prolly another better way to though.
     
Search tags for this page
d2g sensors.zip
,

droid2we x6 2.4.29 full sbf zip

,
how to enable gsm radio on droid pro *#*#4636#*#*