Texting Large Groups on Droid

Discussion in 'Android General Discussions' started by bigthinker, Nov 27, 2009.

  1. bigthinker

    bigthinker Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0
    Personally I'm not a fan of Chomp or Handcent..Tried both of them and had problems with each.....I will keep another line on a BB Tour for mass texts....:motdroidhoriz:
     
  2. freshass

    freshass New Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    contacts groupU is good app for it..
     
  3. smokinfish

    smokinfish Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Mass Test Personalizer is the app you need. You can make the text personal by putting %fname or %name at the beginning of you text and it will add the first name or the first and last name as you have it stored in your contacts list.
    I use this all the time and it's great.


    Danny
     
  4. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    can someone walk me through batch mode im having problems!
     
  5. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Are you using the stock messenger or one from the market?
     
  6. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    using handcent, but i hav no clue how to batch people intoa group
     
  7. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    When I want to send a message to more than one person I just hit the plus sign next to where you put in the phone number and my contact list pops up. I check the boxes of who I want to send the message to, hit the back button and it takes me back to the message I want to send. You can also choose a group to send the message to if your contacts are organized like that.
     
  8. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    how do u create a group on handcent?
     
  9. biggs

    biggs New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ok
    Ratings:
    +0
    I use mass text personalizer off market at first a pain to get groups set up but after groups are set up first time works like a charm i missed my BB groups but this is was better then what i had on my Curve so theres one to try for you an see if it is right for you
     
  10. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    That would be something you would have to do with your contact list, probably on your gmail account. If you open up your gmail account on your pc I believe there is a setting under contacts to set up groups, like family, friends, etc. I'm not sure if you can do it right from your phone but it would definitely be easier from your pc.
     
  11. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im so sick of the droid, i have to sync it to goole now and them make a groups list on the pc and then sync it to my phone, which i did and it still didnt work!
     
  12. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Do you have the sync button checked in the settings? As soon as you put in a contact, whether it be on the phone itself or the pc it should sync instantly. I had an issue in the beginning but once I got my settings correct I haven't had any problems since.
     
Search tags for this page
batch mode texting
,

best android app for mass texting

,
best app for mass texting on android
,
best mass text app for droid
,

best mass texting app for android

,
best mass texting app for droid
,
droid mass texting
,
how to mass text on a droid
,
how to send sms to over 100 people android
,
mass text charge android