Texting Large Groups on Droid

Discussion in 'Android General Discussions' started by bigthinker, Nov 27, 2009.

  1. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    can someone walk me through batch mode im having problems!
     
  2. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Are you using the stock messenger or one from the market?
     
  3. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    using handcent, but i hav no clue how to batch people intoa group
     
  4. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    When I want to send a message to more than one person I just hit the plus sign next to where you put in the phone number and my contact list pops up. I check the boxes of who I want to send the message to, hit the back button and it takes me back to the message I want to send. You can also choose a group to send the message to if your contacts are organized like that.
     
  5. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    how do u create a group on handcent?
     
  6. biggs

    biggs New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ok
    Ratings:
    +0
    I use mass text personalizer off market at first a pain to get groups set up but after groups are set up first time works like a charm i missed my BB groups but this is was better then what i had on my Curve so theres one to try for you an see if it is right for you
     
  7. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    That would be something you would have to do with your contact list, probably on your gmail account. If you open up your gmail account on your pc I believe there is a setting under contacts to set up groups, like family, friends, etc. I'm not sure if you can do it right from your phone but it would definitely be easier from your pc.
     
  8. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im so sick of the droid, i have to sync it to goole now and them make a groups list on the pc and then sync it to my phone, which i did and it still didnt work!
     
  9. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Do you have the sync button checked in the settings? As soon as you put in a contact, whether it be on the phone itself or the pc it should sync instantly. I had an issue in the beginning but once I got my settings correct I haven't had any problems since.
     
  10. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    its a hassle! is there anyway to just make a group on the phone itself?
     
  11. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    If there is I don't know how to do it, maybe someone else can chime in on that. For me it's simple to jump on my laptop while watching TV and log into my google account. I can enter mess with my contacts, enter info into my calendar, and it automatically syncs to my phone.
     
  12. lawdog6153

    lawdog6153 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    what if ur not near a pc and u want to add just a group text and save that group for later usage, im fed up with droid, its not user friendly. i guess thats why they have the market. i just wish they could come out with some actual good useable apps
     
  13. killick

    killick New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the info. Why do you prefer ChompSMS? Does Handcent allow users to create a reusable list of text recipients?
     
  14. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    You can hit a button and it brings up your contact list and you can check off who you want to send the text to. I can't really speak for chomp but I love Hancent and can never see changing. Once you learn all the settings and get used to it, hancent will pretty much do everything you need it to
     
Search tags for this page
batch mode texting
,

best android app for mass texting

,
best app for mass texting on android
,
best mass text app for droid
,

best mass texting app for android

,
best mass texting app for droid
,
droid mass texting
,
how to mass text on a droid
,
how to send sms to over 100 people android
,
mass text charge android