Tethering....

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Dream, May 26, 2011.

  1. Dream

    Dream Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ....is there any way to tether with Liberty v.5? None of my tether apps seem to work anymore.


    Got it working. thanks.
     
    #1 Dream, May 26, 2011
    Last edited: May 26, 2011
  2. Desicrator

    Desicrator Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    Verizon has been cracking down on the tethering in GB so devs have not been putting the features in some of the ROMS, but there have been patches people have made to enable it.

    but if you do use it please don't abuse it.
     
  3. twiy06

    twiy06 Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thats the #1 reason i rooted :( To be honest i use the tethering like once or twice a month and only for a shot period.

    But it does come in handy.

    Does anyone know how i can have tethering on my libery GB .05?