Temp monitor ap

Discussion in 'Blackdroid' started by Ichnach, Apr 8, 2010.

  1. Ichnach

    Ichnach New Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Does anyone else use this? I installed it for fast viewing of cpu temp and was wondering how accurate it is.The temps it shows vary drastically from the temps listed in SetCPU.
     
  2. pdroid

    pdroid Silver Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +7
    I think SetCPU displays battery temp
     
  3. Ichnach

    Ichnach New Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    setCPU does display battery temp, but so does Temp Monitor. When I compare the 2, it has a difference of 5 to 6 degrees.
     
  4. grinchy

    grinchy Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    715
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lakeland,FL
    Ratings:
    +1
    thats right :)
     
  5. grinchy

    grinchy Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    715
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lakeland,FL
    Ratings:
    +1

    the one that matches setcpu is battery...the lower one is cpu :)
     
  6. Ichnach

    Ichnach New Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    thats the problem, it doesn't match setcpu ever
     
  7. grinchy

    grinchy Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    715
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lakeland,FL
    Ratings:
    +1

    change your refresh rate to 30 seconds or so....u will see it level out better :)