Telnet app

Discussion in 'Off Topic Forum' started by MuggleN0More, Apr 23, 2011.

  1. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I am using connectbot for telnet. Often I cannot enter my login info on my bbs. I cannot get past typing in my user number. Any help?

    MuggleN0More

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  2. czerdrill
    Offline

    czerdrill New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,828
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    What do you mean by you cant get past typing in your user number? What happens when you try? I use connectbot and it works fine for me.
  3. Natey2
    Offline

    Natey2 Active Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Telnet is not secure. Packet sniffers can get transmitted usernames/passwords unless you are over some kind of ssl connection.

    Use ssh.
    My $0.02

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  4. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I type my user number and I am not able to "Enter" it. I hit return and nothing happens. I ultimately time out.
  5. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Natey2, ssh is not enabled on the BBS I am trying to get onto.
  6. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am trying to connect to Blood Stone BBS BTW... bsbbs.com.
  7. czerdrill
    Offline

    czerdrill New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,828
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Had no issue on my end. If you put "NEW" when you get in, are you able to hit enter?

    Sent from my Droid using Tapatalk
  8. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just tried again under my user name: nothing. I tried again using "NEW": nothing. Could it be my settings on connectbot?
  9. czerdrill
    Offline

    czerdrill New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,828
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    could be...what steps are you taking exactly? i was able to connect on my first try. i opened connectbot, selected telnet, for host/port i put bsbbs.com, connected to it, and entered NEW on the login. Didn't go past that point but I was connected fine.
  10. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Enter number or name or "NEW"
    NN: <I enter my number> <I hit return/enter key>


    Nothing happens. Then it times out.

    I have tried to delete my number after I hit enter/return and I can...
  11. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am going to uninstall it and reinstall it and see how it goes...
  12. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well go figure. Uninstalling and reinstalling it worked. Now the screen font is back to being super small. Oh well.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  13. MuggleN0More
    Offline

    MuggleN0More New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    czerdrill, what bbs do you run or visit? I am new to BBS and am learning about it. I am actually reading the WWIV manual trying to get up to speed. :icon_eek:
  14. czerdrill
    Offline

    czerdrill New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,828
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Stupid question...but does your enter key work...i really don't know what could be going on there man...if anything you can try uninstalling and reinstalling connectbot...
Search tags for this page

android connectbot telnet

,

vierizon telnet app