Telenav

Discussion in 'Android Applications' started by tdawg5480, Dec 29, 2009.

  1. tdawg5480
    Offline

    tdawg5480 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CT
    Sprint telenav ripped from hero tried it it finds my location etc havenot run a route says gps signal not found but I am also indoors not hacked or patched its one of those apps that hidden on market from other non sprint carrier.

    rename file to a .apk file if you have windows vista or win 7
    go to the tools drop down in your window of the folder click folder options
    then click view tab......uncheck the hide know file extensions this will allow you to change from .zip to .apk extension
  2. hobby31
    Offline

    hobby31 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    298
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    got it installed, activated gps and i'm showing a gps lock but it still says cant find gps signal yet. I'm indoors and will try tomorrow. Seems like a good app. Thanks for the post
  3. tdawg5480
    Offline

    tdawg5480 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CT
    its locked but maybe gps chip different so it dont recognize it but its getting gps feed from the i/o port??????? hmmmm
  4. hobby31
    Offline

    hobby31 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    298
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Yeah, I tried a sample address and it gave me a route from where i'm at so it seems like it's getting a fix but technically not. The route was accurate so I'm assuming it's reading the gps just not recognizing it. making a trip tomorrow and will try it out. Don't know it this is any better than google nav though. I selected to speak a destination and it called sprint telenav to a automated voice who asked me to say the address then it synced to my phone. Will have to research more how this app works.
  5. droid master
    Offline

    droid master New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is this safe to use? Sorry to sound so newbie, Just dont want to get in trouble!!!
  6. tdawg5480
    Offline

    tdawg5480 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CT
    its safe yes as its not a paid app stolenfrom market its ported from hero
  7. droid master
    Offline

    droid master New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok it gets the route but it says no gps signal area?
  8. Guchi
    Offline

    Guchi New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    whats wrong with the google nav? i love it myself... not always the best route but......
  9. droid master
    Offline

    droid master New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I love Google too, But its always nice to have 2 gps apps!!!
  10. takeshi
    Offline

    takeshi New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,600
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Telenav isn't a paid app? Last I checked they did charge for their service/app.
Search tags for this page
sprint telenav .apk
,

telenav android download apk

,
telenav apk for sprint htc hero
,
telenav for android .apk