Team Chaos Froyo Rom

Discussion in 'Team Chaos' started by bgill55, Jun 10, 2010.

  1. carlz28

    carlz28 Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    820
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    So essentially, you were on a 2.1 ROM, installed TC Froyo ROM (2.2) on top of it without wiping and it works?
    Hahaha. Well, I gues it should work cuz the ROM is replacing all the system files so your core is Froyo. but your data is 2.1

    Interesting.
    As far as Maps is concerned, there is definitely NO GUARANTEE that anything will work if you have 2.1 data with a 2.2 /system. And how the market would respond to it...is anybody's guess.
    I guess I would say go for it at your own risk lol.
     
  2. squrily

    squrily New Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    South Dakota
    Ratings:
    +0
    So I have a strange problem going on and I just cant figure out what is going on. So Ive got the new rom running and by the way love it so far super fast. For some reason I cant run any custom kernels and setcpu says im running at 528Mhz max. Ive installed 3 different kernels to the phone and it shows up that they are there in my settings but setcpu wont go over 528. Ive wiped everything many times and reinstalled the rom multiple times and Im out of ideas. Any help or ideas would be awesome thanks in advance.
     
  3. nerdbox08

    nerdbox08 Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    I am not awesomely cool at this stuff, but one day I had a problem similar to that and I couldn't figure it out until I looked at my profiles and realized I had a powersetting profile active and it wouldn't allow me to go higher than XXX.

    Is it possible you are using a power or charging profile and it has you throttled down?

    Just a suggestion :)
     
  4. squrily

    squrily New Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    South Dakota
    Ratings:
    +0
    Thanks for the suggestion thats one thing i didnt check but it was a fresh install so there weren't any set up. Im just going to call it a night since its almost 4 here and try again in the morning. Its fast enough for now running at 528 im still pulling 1100's on quadrant!
     
  5. longrifle325

    longrifle325 Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Lorain, OH
    Ratings:
    +0
    awesome ROM guys, this thing is fast!! by far the fastest, smoothest and stable froyo rom...i have had no force close issues and cant find anything that doesn't run correctly (other then mototorch) which your aware of...

    currently running team chaos froyo with blue energy theme by roberj13
    http://www.droidforums.net/forum/droid-themes/49656-blue-energy-theme-froyo-android-2-2-a.html

    fyi, replaced your stock kernal 125/800 (was very hot) idle temps in the 40's, peaked at 52 form me:icon_eek:

    currently on ChevyNo1-1.25Ghz-ulowV-7slot..running alot cooler 32 idle
    Index of /froyokernels
    good enough for me right now!!
    dancedroiddancedroiddancedroiddancedroiddancedroiddancedroiddancedroid
    [​IMG]
     
  6. validoption

    validoption Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's an odd number (well, even actually, but...:) ) for SetCPU to report, since the slots are all in multiples of 100...

    Did you autodetect settings and allow root? If you try to manually select the Droid, it will get wonky. Just a thought.
     
  7. jayb

    jayb Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MO.
    Ratings:
    +1
    I can not get Quadrant to run on this ROM...........I have used the same ulv of Chevy's and also p3's 1.2Ghz what is my problem.

    It will run part of the test then just reboot. never even gets to the 2d part usually.
     
  8. n0m0n

    n0m0n Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    HERE
    Ratings:
    +0
    Can anyone tell me what:
    ERROR: Nandroid exited with status 21 is?

    I couldn't find the list of errors.

    Thanks
     
  9. jayb

    jayb Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MO.
    Ratings:
    +1
  10. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8
    Z
    Make sure you check the recommended device setting.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. Skull One

    Skull One Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Click on the link in my sig for the full details of the whys. But the short version is you are probably using to low of a voltage for the frequency.
     
    #131 Skull One, Jun 12, 2010
    Last edited: Jun 12, 2010
  12. n0m0n

    n0m0n Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    HERE
    Ratings:
    +0
    Well got a new device and now I just installed TC Froyo, coming form the leaked Froyo version (33333) all seems to be working well.
    As to the themes, which one will give me a black theme, w/ no stars (pull down notification) or skulls etc., just black.
    In my work environment skulls ninja stars might make me answer why if anyone sees it...

    Yeah we all have issues to deal with.

    Thanks
     
Search tags for this page
froyo lockscreen.apk
,
froyo rom
,
lg revolution froyo rom download
,
lock screen froyo.apk
,

team chaos