Team Chaos Clean Black For Froyo!!!!

Discussion in 'Team Chaos' started by bgill55, Jun 6, 2010.

  1. yomomma7826

    yomomma7826 Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    wow, this is crazy, you guys are workind hard to bust these out really fast. nice job, had to coose which one i want.
     
  2. validoption

    validoption Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Root Explorer. Navigate to the /system/app folder, Mount R/W, long press the .apk you want, tap permissions, set accordingly. Mount R/O, exit, and reboot for good measure.
     
  3. browndanielusn

    browndanielusn New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Great theme, anyway we can get the google search widget skinned? Thanks.
     
  4. bigee1212

    bigee1212 Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    love this theme. saw that brian posted his last few themes (v 1.4) but upgrading from 1.3 caused market issues, stuck downloads, disappearing etc. flashed 1.3 back on and it is awesome!

    the one thing missing is that when sliding open the keyboard before unlocking the lock symbol turns back to green instead of grayscale. minor inconsistency. otherwise awesome theme.

    heres a few screen shots of my setup.



    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]
     
  5. ksmckay

    ksmckay New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there a way to edit the icons for the different programs? Most of the stock icons have already been themed but other ones havent and they look out of place. My email app which is on my home screen is big bright yellow sore spot...
     
  6. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    the search widget isnt themed because you are using launcher pro which we havent themed. and if i get a chance i will. sorry for telling everyone that i cant get things done but im really busy
     
  7. MAD450r

    MAD450r Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    I love this theme

    I treid like 3 times in row now to get it to install just the a theme, over BBv0.2 and I end up with the older froyo
    how I just dl'd your rom manager version 1.3 for froyo, YOu say it requires it to installed which I did, but it keeps changing the version I want to keep BBv0.2 but I want your theme what id going on :(

    Installing version 1.2 that I had from BBv0.1, wanted to update to your 1.3 since I updated to BBv0.2
     
    #247 MAD450r, Jun 15, 2010
    Last edited: Jun 15, 2010
  8. beyondlife

    beyondlife New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sufbs (super user file browser) allows chmod.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. beyondlife

    beyondlife New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Installing a theme on a droid isn't just a theme in the traditional sense of the word. Most of the os and apps exist in packaged form so in order to change certain colors system files must be modified.

    That beind said I would never suggest using one team's theme on another team's rom unless it is specifically designed for the rom you are using.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  10. beyondlife

    beyondlife New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've tried changing all maps related files to chmod 755 and still get unsuccessful install. I even renamed maps.apk to see if it would load a claean install but no go. Is the icon stored in the google maps apk or elsewhere?

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. MAD450r

    MAD450r Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    beyondlife

    What you said would make sence, if teamChaos's 1.2 didn't work though. when I went to 1.2 first shot it worked. I just wanted to use his latest release so as not to mess around later.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. beyondlife

    beyondlife New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I assume you mean the build number is changing? If so, just remove the build.prop file from the zip before applying. This isn't actually reverting your version, it was just a fix that was added so the market downloaded apps properly.