1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

TCMA64 is not on my Lock Screen with 2.1

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Backnblack, Dec 21, 2009.

  1. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Says Verizon Wireless..anyone else?
  2. yanks
    Offline

    yanks New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i believe the new release fixed this problem so it says verizon
  3. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Cool...Anyone else seen this?
  4. krazykid6911
    Offline

    krazykid6911 New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes. The newest Rom for the Droid has this Fixed. Also has the new Live Wallpapers Too! Gotta love 2.1!
  5. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    That's why I did it....:icon_ banana:
  6. CKyle22
    Offline

    CKyle22 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Newest rom?