tasker

Discussion in 'Samsung Galaxy S4' started by new2droid7, Jan 5, 2014.

  1. new2droid7

    new2droid7 Member

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can someone tell me how to use tasker to turn on wifi when near my home router?
     
  2. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,806
    Likes Received:
    4,751
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,290
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
  3. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,455
    Likes Received:
    3,886
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,348
    http://tasker.wikidot.com/wifi-automator
    Hope that helps.

    Support Our Troops!!!
    <><
    s pen aholic in Beast Mode (Notetoo)
     
  4. new2droid7

    new2droid7 Member

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thank you both...great options!
     
  5. Raydee35

    Raydee35 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    364
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    I loved wifi matic when it worked, seems to work great for a week and then completely stop working for me. Might have to give Tasker a try.

    Sent from my Galaxy S4 using Droid Forums
     
  6. bbtkd

    bbtkd Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    651
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +26
    I have been using Wifi Matic for a few months on my S4 with no issues. Wonder if it is interacting with another app on your phone. Do you use any power saving apps such as JuiceDefender?
     
  7. Raydee35

    Raydee35 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    364
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    No I am not using any other power saving apps. It's weird too because when it works it works perfectly and then all of the sudden it completely stops. I have to remove and reinstall the app to get it working again.

    Sent from my Galaxy S4 using Droid Forums
     
Search tags for this page

tasker