Tapatalk Question

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by celo, Jun 2, 2012.

  1. celo

    celo New Member

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    I just started using Tapatalk 2 to access the Droid forums and for the first time since I've downloaded this program the phone went black.

    Sort of like I hit the power button to put my phone in standby mode. The phone came back on as soon as I hit the power button again.

    This happened 2 more times since then. Has anyone else experienced this? And does anyone know if this is a glitch with the Tapatalk software or could it be my phone?

    :confused:

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  2. SallyC

    SallyC Senior Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +61
    I've used Tapatalk for months and have never had that happen. Are you using any screen lock program that might have some shortcut in it? You could try uninstalling Tapatalk and reinstalling it just to see if there's something glitchy there, but I don't know of any reason it should do that.
     
  3. 94lt1

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,585
    Likes Received:
    1,314
    Trophy Points:
    558
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,405
    Current Phone Model:
    Droid Turbo
    I've been having issues with XPARENT blue... its freezing and force closing too. But clear the cache and I'm good to go.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  4. ajmatson

    ajmatson New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Murrieta, California
    Ratings:
    +0
    I have had this issue too, where the phone locks back and you get that flash line. I press the power button and it comes right back on. I do not have Taptalk installed though so it sounds to be something else but I cannot figure it out yet.
     
  5. celo

    celo New Member

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    Does this happen often? Today was the first time I ever experienced this.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  6. rosariorose9

    rosariorose9 Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    I've had the exact same thing happen, and in my case it's unrelated to which ap is running. Doesn't happen enough for me to make a big deal of it, but it IS annoying...
     
  7. 94lt1

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,585
    Likes Received:
    1,314
    Trophy Points:
    558
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,405
    Current Phone Model:
    Droid Turbo
    Mine happens a few times a day. No big deal. It gets you very fluent with clearing caches lol

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  8. SallyC

    SallyC Senior Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +61
    I don't know why I'm not having these problems but maybe it's because I'm using the Dark theme.
     
Similar Threads
  1. davidwilp
    Replies:
    1
    Views:
    386
Loading...
Search tags for this page

how to use tapatalk on a droid razr max