Tapatalk/DroidForums problems?

Discussion in 'Android Tech Support' started by mountaineerndixie, Jul 21, 2010.

  1. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Just wanted to see if anyone else is having problems logging into this site from Tapatalk app?

    Since yesterday afternoon it says my username/password is incorrect in Tapatalk but on the web it is fine. Didn't see any posts on it, so just checking.

    Come to think of it, the site via web is acting a bit strange too, timing out and such.
     
  2. BasilofBakerStreet

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    417
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Va
    Ratings:
    +1
    I had this problem yesterday too. At work it said page not found from 4PM until I left at 5. I could access it fine from my phone though. When I got home same problem, nothing computer wise but my tapatalk was good. Around 8 last night it worked on my computer but then on my phone today I have to login every time I try with Tapatalk. I thought it was just me.
     
  3. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Nope. Still won't let me on Tapatalk. There was an update I installed right before it started happening too. I may have to uninstall and reinstall but I hate having to add all of my favorite accounts again. I've got a bunch....

    Thanks for your input...
     
  4. BasilofBakerStreet

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    417
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Va
    Ratings:
    +1
    That's strange. My app is all up to date. Hope you get it working or whatever is causing this gets resolved.
     
  5. davros

    davros Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +33
    I had this problem also. I reinstalled the app now it works

    Ya I used tapatalk ....
     
  6. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Cleared cache, uninstalled, reinstalled, changed password......but to no avail. Still says incorrect username or password on wifi and 3G.

    I'm just gonna let it sit for a couple days and see what happens. Thanks, guys.
     
  7. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    duplicate....sorry
     
  8. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    Got it. Not sure what that was all about.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. sarreq

    sarreq Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    I haven't been able to log in using tapatalk for a couple months now, do I have to click ok when the webpage popup invitation asks?