1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

System Panel Lite or something else?

Discussion in 'Android Applications' started by stormshadow1, Jul 21, 2010.

  1. stormshadow1
    Offline

    stormshadow1 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi all, rooted phone with 2.2 and realized that SystemPanel Lite is not reading cpu clock at all. It is always at 0 MHz. Any other apps/widgets that read the cpu. I tried the market but none that I liked. Does SetPC do this?

    Thanks.
  2. g0dM@n
    Offline

    g0dM@n New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Plains, NY
    Mine was fine, even with chevyno1's low voltage 1ghz kernel, but I just installed the p3droid kernel for standard voltage 1250mhz and system panel lite reports 0mhz for me too. :(

    SetCPU can read the frequency, but I like having it available in system panel as well.
  3. zerosouls
    Offline

    zerosouls Soulless Droid Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Menzoberranzan
    There's a lot of missing information here, like ROM your using, Low, Medium or Ultra Low... you get it? Give us the goods kids and we can try and help
    :r_c:
  4. g0dM@n
    Offline

    g0dM@n New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Plains, NY
    Well I just upgraded from chevyno1's low voltage 1ghz to p3droid's standard voltage 1250. I'm using setcpu and that works... just system panel no longer detects
  5. zerosouls
    Offline

    zerosouls Soulless Droid Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Menzoberranzan
    Still not telling us your ROM? BTW godman, jesus man, I wasn't talking you lol.... how could you not figure that out? Please make way while we all try and help the OP............. thnx.
  6. g0dM@n
    Offline

    g0dM@n New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Plains, NY
    Sorry dude. I'm on bb 0.4 for the record.
  7. stormshadow1
    Offline

    stormshadow1 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was running CM6 with a theme. I have since switched to UD running no theme and 2.2. It now works.
  8. g0dM@n
    Offline

    g0dM@n New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    White Plains, NY
    I changed my kernel from a 1ghz ChevyNo1 to a P3Droid when I wanted to try 125mhz on my minimum, and that's when I lost System Panel Lite's ability to read my CPU clock. I then switched back to ChevyNo1 (eventually getting to 1.25ghz ULV) and my clocks are back. I think I'm going to just stick with ChevyNo1 for now... maybe it's the BBv.4 vs P3Droid compatibility, but Chevy's kernels work great for me.
Search tags for this page
reviews system panels lite app
,

system panel lite

,
system panel lite android app
,
system panel lite s4
,
system panel lite widget
,
systempanel or watchdog better on android
,
tai system panel lite