Swype URL?

Discussion in 'Motorola Droid X' started by gamegyro56, Sep 28, 2010.

  1. gamegyro56

    gamegyro56 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I recently got Froyo, and whenever I use a browser, the swype default no-space is gone. In 2.1 when typing a url, it would not put a space automatically (it's the same when you're typing a number for a text message) and there would be a little red circle with a line by the space bar. But now, it automatically makes a space. The only way to fix it is to uncheck the auto space every time. Is there a setting to fix it? I have not rooted my phone. I use Dolphin Browser HD, but it's also the same on the default.
     
  2. gamegyro56

    gamegyro56 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    can anyone help?
     
  3. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    It works fine on my non rooted stock browser. No spaces ever get entered when I am typing with SWYPE in the address URL.
     
  4. gamegyro56

    gamegyro56 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    you're on 2.2?
     
  5. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    Yes, I am on 2.2.
     
  6. gamegyro56

    gamegyro56 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    wow. is there any way to reset swype or something?
     
  7. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    Nevermind.... I just tried it again, and unless you are putting a period in it does insert the space now.... that's not good.
     
Similar Threads
  1. papalampert
    Replies:
    2
    Views:
    563
  2. ajhessler06
    Replies:
    74
    Views:
    42,942
  3. tomtapple
    Replies:
    2
    Views:
    729
  4. dopeskwyd
    Replies:
    4
    Views:
    1,184
  5. bmr7c
    Replies:
    0
    Views:
    651
Loading...
Search tags for this page
autospace swype red circle
,
dolphin browser and swype
,
dolphin swype
,
galaxy s 2 space bar red circle line
,
how to enable auto space in dolphin browser
,
huwai red circle space bar
,

red circle on space bar

,
swype space bar red
,
swype space key has red circle
,
when i type in dolphin browser spacebar