swype update

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Droid annoymous, Aug 31, 2012.

  1. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    Is anyone have a glitch with the new update for swype beta when i Swype it seems to add the last word after i send a message then it becomes a draft its getting preety annoying
     
  2. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    hmm.. i updated today.. and i haven't seen this.. although.. not sure what was new in this update
     
  3. robbo323

    robbo323 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ditto, same problem here
     
  4. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    They need to update it is annoying
     
  5. NatWu

    NatWu New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Dallas, TX
    Ratings:
    +0
    I was experiencing the problem it had with Chrome, but that went away with the Jelly bean update. I haven't experienced any other problems.
     
  6. pjkump

    pjkump Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +9
    I had the same problem but it went away when I turned off 'next work prediction' in the settings.
     
  7. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,277
    Likes Received:
    3,729
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,180
    Mine only does it on Handcent. Stock text app, web pages, etc don't do it.

    Support Our Troops!!!
    <><
    A Rezound phone was used for this Tapatalk post
     
  8. WookieClaws

    WookieClaws Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +1
    Me too, much better now that we got JB
     
  9. gmen1818

    gmen1818 Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    What are you guys talking about, swype? I thought stock Google doesn't have it?
     
  10. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,277
    Likes Received:
    3,729
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,180
    Get it here
    http://beta.swype.com

    Support Our Troops! !!!
    <><
    From my Beano
     
  11. gmen1818

    gmen1818 Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the quote
     
  12. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,277
    Likes Received:
    3,729
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,180
    :confused:

    Support Our Troops! !!!
    <><
    From my Beano
     
Search tags for this page
repeat words swype
,
swype beta repeating words
,
swype cursor repeats last word
,
swype glitch
,
swype glitch google
,
swype repeating
,

swype repeating last word

,

swype repeats last word

,
why doesn't swype insert
,
words repeat droid