Swype update

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by Tillyswilly, Dec 27, 2010.

  1. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bham
    Ok I just saw this but also saw at the bottom where it says not to install if preinstalled so I wonder how we can get it http://beta.swype.com/android/

    Tapping To Talk
  2. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    You don't get it. You wait until an update comes along with it. That other Swype is still Public Beta and is not to be used in your D2.
  3. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bham
    yea i knew that I was just hoping some smarter than me could figure out how to get it to work lol
  4. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Would have to be rooted and remove the stock swype for it to work. I've been considering it myself.
  5. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bham
    yea im rooted and i thought about doing that myself but i think I will let someone do it and try it out 1st and see what the outcome is
  6. leakim13
    Offline

    leakim13 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if Hook is saying it wont work (even though the removal and install sounds like a simple work around) im going to trust the man and wait, even though i use the hell out of swype :)
  7. Tillyswilly
    Offline

    Tillyswilly New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bham
    yea i know that it wont....im sure uninstall prob will but i would rather not try myself bc thats good b testy
  8. Jboxen
    Offline

    Jboxen Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester, NY
    I'm running gummyjar 2.1 which has swype removed on install and is an AOSP like rom. So all blur is gone anyways and when I installed the swype beta all I got was fc's, cant even access it in settings. :[
  9. deeroid x
    Offline

    deeroid x New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    swype in my opinion isn't to much of a bad idea.

    i love the fact that in portrait mode it works like a charm,

    but for those on a big phone, landscape mode does swype no justice.

    if there isn't a way they need to update the swype settings so when we do rotate our phones to landscape mode we can go back to regular texting.
  10. Taegost
    Offline

    Taegost New Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    688
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tampa Bay, Fl
    I tried the uninstall and re-install option, it doesn't work on the D2....
  11. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
Search tags for this page

how to get swipe text with new droid phone update