1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Swype stopped working on my Galaxy X

Discussion in 'Android Smart Phones' started by Richdd, Mar 12, 2011.

  1. Richdd
    Offline

    Richdd New Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Swype stopped working, apparently the beta version timed out.
    1) why is this a beta version?
    2) how do I get it to work again?
    3) is there a perminate version I can download to stop this from happening again?

    If there is a solution to a fix for this, please reply with a link to it?

    Sent from my SAMSUNG-GT-I9000 using DroidForums App
  2. Rayv
    Offline

    Rayv New Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas
    I don't have answers to all of your question, but my swype just did the same. I uninstalled and redownloaded/installed the current version from the swype website and all works fine again.
  3. Richdd
    Offline

    Richdd New Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    It wont let me uninstall it.

    Sent from my SAMSUNG-GT-I9000 using DroidForums App
  4. smtaylor
    Offline

    smtaylor New Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kentucky
    Beta Swype was upgraded on 3/10/11. Their website will walk you through it. Worked fine for me.
  5. Richdd
    Offline

    Richdd New Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Hello all, you guys rock. I had to uninstall Swype using Titaium Backup. Then signed onto the Swype for the installer. It works now. Again, thank you!

    Sent from my SAMSUNG-GT-I9000 using DroidForums App
Search tags for this page
my swype is not working on my samsung galaxy
,

my swype stopped working

,

swype stopped working

,
the swype feature on my galaxy s 2 stopped wprking
,
why did my android stop swype
,
why does my swype stop working
,
why has my android swype stopped adding spaces