Swype on the market?

Discussion in 'Android General Discussions' started by gpa, Aug 10, 2010.

  1. gpa

    gpa New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Will swype end up on the market at some point for other non X Droids?
     
  2. ben.keen

    ben.keen Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0

    I could be wrong here, but isn't it getting added to other devices when updated to 2.2? I must say, I've been using swype on my DX for the past day or two and I really like it.
     
  3. LifeIsABeach

    LifeIsABeach Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    No, Swype is not part of 2.2.

    To the OP - no one knows. The developer has said all along they want to see it to companies and not to end users. They would rather see it included in the OS rather than downloaded as an app. Hopefully they will change their minds and let us download it as an app once it goes out of beta.
     
  4. ben.keen

    ben.keen Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    That sucks...I can see their point though on making it part of an OS update rather than just an application from the market but hopefully they will see how it improves the overall device and if it doesn't make it in as part of the OS update then hopefully they will have it out on the market.
     
  5. meaker

    meaker Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    392
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Charlotte, NC
    Ratings:
    +2
    Not only is not part of 2.2 mine stop working with 2.2 and I tried reinstalling it with no luck..
     
  6. droid_freak

    droid_freak Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ID
    Ratings:
    +0
    That is very strange my swype works great with 2.2. Make sure you uninstall all ok instances of it before you download from the swype site.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  7. LifeIsABeach

    LifeIsABeach Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    As droid_freak said, be sure to uninstall Swype and the Swype Installer. Then go back to your beta email and re-download the Swype Installer and install that and then Swype. Should work fine with 2.2.
     
  8. meaker

    meaker Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    392
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Charlotte, NC
    Ratings:
    +2
    Are you running the 2.2 update from last week or the newest one form this week(the non patch one). I keep getting this a message saying my swype is configured for a another device.


    Never mind. I had a old swype still in my phone. I just cleared and reinstalled. Now working.. Thanks
     
  9. ben.keen

    ben.keen Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    One of my friends also sent me this link if you are not in the beta and you still want to get it. i figured it would be worth sharing...

    ***Link removed as it is a closed beta app****
     
  10. 70dustpan

    70dustpan New Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Once I downloaded this now how do I install it?

    I know I use Astro, but exactly HOW?

    Thanks
     
  11. ben.keen

    ben.keen Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    did you download the apk file directly onto your phone? if so, you should be able to go into the notification bar and then install it...
     
  12. 70dustpan

    70dustpan New Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I don't see a place to do that. I dl'd the file from a link on this site and it was saved into my downloads folder.