Swype MotoDroid "wrong version" problems are solved here!

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by amajamar, Mar 8, 2010.

  1. Jonny Kansas

    Jonny Kansas DF Super Moderator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    13,970
    Likes Received:
    4,929
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    Ratings:
    +6,032
    Current Phone Model:
    Huawei Nexus 6P
    Twitter:
    jonny_ks
    Thanks. I know how to change boot animation. I actually just meant to ask is anyone has this smoking skull one... :)
     
  2. Flomaster

    Flomaster Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    shoot me an email I can email it to you from my droid

    jason
    floriano
    @
    gmail
    dot
    com
     
  3. Technoman

    Technoman Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +0
    Question I would have is "How would anyone know that 5652 is the wrong version for Droid and 5612 is the right one"? Did someone from SWYPE post something to that effect?

    If this is the case, I am wondering if the installer might be picking up the wrong version due to something we are running on our phones (such as launcher2 that was ported over from the Nexus)? Or one of the Root Mods is messing with the installer if you are rooted!

    Just a thought. Is there someone that was stock 2.0.1 that downloaded the installer, and did not encounter the problems on the boot up? If so, what version did they get?
     
  4. Wachalookn8

    Wachalookn8 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Battle Ground, WA
    Ratings:
    +0
    Fyi

    Just FYI my Droid is not rooted, not modded in any way, I got the same error message (wrong version) after power off, and this is the beta that came from SwypeInc.com. It would become unresponsive, by that I mean the keyboard would get a luminous blue square around its perimeter, it would bonk, but no text would be entered. Sometimes I got the trick to work (reselect input method) sometimes it took a reboot. Don't know where this updated file comes from... but it works!
     
  5. jmackxiii

    jmackxiii Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Does anyone still have this APK? I cannot seem to find it anywhere and my copy that i got from Swype stopped working and i have not heard back from their support.
     
  6. ejbaca03

    ejbaca03 New Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I too need the .apk file. The link no longer works and SwypeInc has not responded back to my email.
     
  7. marti25

    marti25 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    swype error

    hello..i am new to "swype"...i downloaded a version and it stated that i needed the upgraded version...do you know where i can find/get the upgraded version???
    thank you..:)
     
  8. dbol

    dbol Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Do you guys get any errors regarding the resolution that any of these versions of Swype supports? When waking my phone from standby, I get a popup warning me that my Swype package doesn't support my phone's resolution...
     
  9. lDemon

    lDemon New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    I got the same thing complaining how my resolutiong isn't correct. My brother sent me my apk and he said his is working fine on his nexus one
     
  10. marti25

    marti25 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    swype apk

    Hello, does anyone still have the swype .apk available??? the links to the apks in the forum are no longer available...thank you...:)
     
  11. ctxx24

    ctxx24 Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mid Michigan
    Ratings:
    +0
  12. marti25

    marti25 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    swype help thank you

    Thank you all for all of your help......I really appreciate it...I have swype installed and it is working great....thank you again....:icon_ banana: