swype issues

Discussion in 'HTC Droid Eris' started by divalibra, Feb 21, 2010.

  1. divalibra

    divalibra Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I was using swype for about a couple of weeks and found a post about slideit and decided to give it a try. So I uninstalled swype and used slideit until the demo ran out. Reinstalled swype and now getting force close messages whenever I press and hold the delete button to erase a word. Any ideas on what the issue may be, how to solve it or can anyone who is using swype try pressing and holding the delete button to see if you get a force close message as well. Any constructive feedback is greatly appreciated
     
  2. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    pressing and holding the delete button on swype will delete the previous word.

    try deleting both swype and slideit and then reinstalling swype. never had a FC with swype yet
     
  3. fbm111

    fbm111 Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    disable sound in swype should take care of this problem.
     
  4. divalibra

    divalibra Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thanks for the help..disabling audio fixed the problem....
     
    #4 divalibra, Feb 22, 2010
    Last edited: Feb 22, 2010
  5. certifiedfryguy

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    worked for me too! thanks for the tip
     
  6. karib

    karib New Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So I see that somebody already told you to disable audio. Glad you got it working again because its such a great keyboard. I did want to ask you what you thought of SlideIt though... Is it better or as good as swype? Which version of swype are you using? There are two out now, one is around 2mb and the newer one is about 7mb and much more is included in the larger version. In case you didn't know :)
     
  7. divalibra

    divalibra Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    @ Karib..I was using a demo version of slideit and it ran out before I could gauge my likes and dislikes. One thing that I noticed right away is that it was a little more cumbersome to get double letters using slideit as opposed to swype. I currently have swype version 0.35.3959 that is about 2 MB in size. Where can I get the bigger file and is it usable on the Eris?
     
  8. karib

    karib New Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    Search xda swype eris and go to about page 12 of the thread to find a link to a rapidshare download. Or, do a google search for "Swype HVGA.apk"(File size for new one is about 7MB. Old one was 2MB. It is for the eris. Its more like the version that is out for the Moto droid, a more complete version. Hope you can find it!
     
  9. divalibra

    divalibra Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    @ karib..FOUND IT! Liking this version much better..the keys seem bigger and more responsive. Thanks a bunch!
     
  10. karib

    karib New Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Glad you found it! It is a much better version...enjoy!
     
  11. karib

    karib New Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    divalibra... I found an even better version of Swype. It auto capitalizes after a period of you double space first. Also, when adding unknow words into a sentence the annoying box doesn't pop up. Much easier to do "normal" typing imo. Here is the link if you want to try it out.

    Swype-SwypeReference-HVGA-trial-release.1.16.12.5228.219.apk
     
  12. divalibra

    divalibra Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks Karib! Actually that is the one that I found the other day. :icon_ banana: I guess I should have checked my version against yours. :)
     
Search tags for this page
droid razr hd swype issues
,

swype issues