Swype issue with word correction

Discussion in 'Thunderbolt Tech Support' started by shaylinlea, Mar 19, 2011.

  1. shaylinlea

    shaylinlea Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I downloaded Swype to my Thunderbolt yesterday and have an issue when creating words. I Swype a word; generally, if it's incorrect, you can double tap the word and Swype pops up a menu of "did you mean this word" options. Which I love! However, everytime I go to correct a word currently there are two windows that pop up. Swype's window and then it seems a general system window that asks if i want to "cut copy or paste". This second window makes it impossible to see/select Swype's correction window as it literally overlaps ontop of it. I went under the Language and Keyboard settings and also Swype's setting. I can't find anything to remove this cut, copy paste window or at least disable it when using Swype.
    Anyone else have this issue or perhaps a fix?
     
    #1 shaylinlea, Mar 19, 2011
    Last edited: Mar 19, 2011
  2. pistol_pete

    pistol_pete Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have the same issue. I posted another thread about it a few days ago, but no one's posted any possible solutions as of yet.

    Sent from Lakeville, MN :)
     
  3. gvanmeter

    gvanmeter New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Use Handscent.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  4. pistol_pete

    pistol_pete Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I do. I don't think you understand the issue we're discussing.
     
  5. gvanmeter

    gvanmeter New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
     
  6. Solanusdracon

    Solanusdracon New Member

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've found a solution. Take 1 second between taps. That is to say, tap once, let the cursor appear, then tap again. Rapid double tap causes that window. Just wait longer between taps.
     
Search tags for this page

correcting swype

,

swype correction

,
swype corrections are off
,
swype galaxy s4 stop word auto correction
,
swype tap correction
,
swype words correction not showing up
,
swype wrong corrections