Swype for Thunderbolt???

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by 305rev305, Mar 27, 2011.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. 305rev305
    Offline

    305rev305 Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    329
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Miami,FL
    Ratings:
    +2
    I miss my Swype from my X. Is there an app for the Thunderbolt.??
  2. scrub175
    Offline

    scrub175 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jensen Beach Fl
    Ratings:
    +0
    Start here. beta.swype.com/

    It's not perfect for the Tbolt as they make a generic version for droids then a "Production" device specific version that fixes all the bugs. There is a workaround for text swype issues... use handcent text app.
    Last edited: Mar 27, 2011
  3. sir2545
    Offline

    sir2545 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Charlotte, NC
    Ratings:
    +0
    If you download it, know that the auto-space feature will not work with the stock messaging app. I had it downloaded but uninstalled for now till this issue is addressed.
  4. frankieg22x
    Offline

    frankieg22x Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have the apk from the evo 4g that is working on the thunderbolt.
  5. scrub175
    Offline

    scrub175 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jensen Beach Fl
    Ratings:
    +0
    any of the glitches using that apk? can you share?
  6. Sherry
    Offline

    Sherry Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    The Great Smoky Mountains NC
    Ratings:
    +1
    I love Swype and downloaded as usual from Swype | Text Input for Screens
    I have a few issues with it not working and having to long press and select input method periodically but would rather have it than not. I also use Handcent so don't have the issue with the spacing.
  7. frankieg22x
    Offline

    frankieg22x Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just loaded a rom and it stopped working. I'll post up if I can fix it.
  8. wolfpackdl90
    Offline

    wolfpackdl90 Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +3
    i downloaded it today (took some time to get use to), but i must say with handcent sms, it is a beast.....maybe because this is my first time using it....but i absolutely love it...
Search tags for this page
enable swype on htc thunderbolt
,
how to enable swype on htc thunderbolt
,
how to turn on swipe on htc thunderbolt
,
how to turn on swype keyboard on droid thunderbolt. htc
,

how to turn on swype on htc thunderbolt

,
how to turn on swype thunderbolt
,

how to turn swype on htc thunderbolt

,
htc thunderbolt swype text
,
swype for htc thunderbolt
,
turn swype on thunderbolt