Swype fix for gb

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by destin246, Apr 19, 2011.

  1. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    How do I fix swype for rooted GB? Help is apprciated

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
  2. Snow02

    Snow02 Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,341
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9
    What's wrong with it?
     
  3. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It doesn't work. Have u did the gingerbread update on your droid 2 or x?

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
  4. Snow02

    Snow02 Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,341
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9
    Yes Is did it last week.
     
  5. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does your swype work?

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
    Last edited: Apr 20, 2011
  6. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does your swype work?

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
  7. Snow02

    Snow02 Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,341
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9
    Yes. If swype for the D2 is the same as the X, I have a flashable zip you can use. I don't know if it is though.
     
  8. Thisguy89

    Thisguy89 Member

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Use something to uninstall your current Swype (I used the Liberty Toolbox), then simply register for the Swype beta and follow the instructions on their site.

    Edit: The current version of Swype looks great, and matches the colors for blur and the D2 perfectly.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
    Last edited: Apr 20, 2011
  9. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ok thanks

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
Search tags for this page

gb swyop

,

swype for gb