Swpe not working with ota 22D

Discussion in 'Motorola Droid' started by Djanvk, Sep 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Djanvk
    Offline

    Djanvk Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Anyone else having trouble with swype and ota 22D? I can type with the swype keyboard but cannot swype with it to put words in.

    Any ideas?
     
  2. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    You are not the first person who has this issue. Check the general discussion section to see what others have done. I believe some have resolved by uninstalling then reinstalling the app.

    Mike
     
  3. DF Smod
    Offline

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    +1 on the un/reinstall
     
  4. k67p67
    Offline

    k67p67 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Rancho Cucamonga, CA
    Ratings:
    +0
    Had the same problem. Uninstall/reinstall did the trick for me.
     
  5. crvols
    Offline

    crvols New Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    +1, had to reinsall both the program and the installer. I did it once without changing the installer and it didn't work. You do have to remember the password you used to get the Beta though, that was the toughest part.
     
  6. davros
    Offline

    davros Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +29
    +1 for Reinstall with the loader works everytime

    Ya I used tapatalk...
     
  7. Djanvk
    Offline

    Djanvk Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Ok that worked just done the whole uninstall install thing. Thanks for the help.
     
  8. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    In an effort to reduce the amount of redundant 2.2 issues threads, this one is now closed.

    Please use the search before posting. Not every issue is a new thread.
     
Thread Status:
Not open for further replies.