SwitchPro = 7 button customizable Power Control Bar

Discussion in 'Android Applications' started by GryphonD, May 26, 2010.

  1. GryphonD
    Offline

    GryphonD New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    SwitchPro Widget - Cyrket

    Also has three different background settings. Been running it for a little while now and it runs great.


    [​IMG]
  2. posprg
    Offline

    posprg New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gps

    I decided to try this based on the optional items and no background feature but the GPS switch takes you to the settings not ON/OFF.
  3. dpassen1
    Offline

    dpassen1 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Third party apps can not programmatically enable GPS. Imagine a poorly coded app that continually drained your battery using GPS.
  4. REMilk
    Offline

    REMilk New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    764
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    On a Cribbage board
    GPS OnOff can enable/disable GPS with one click.
  5. dpassen1
    Offline

    dpassen1 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I thought one click was for rooted users.
  6. REMilk
    Offline

    REMilk New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    764
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    On a Cribbage board
    I have a Motorola Droid running stock 2.1.

    I found GPS OnOff several days ago. This little app controls GPS the GPS status with a single click.

    Bob
  7. ska8r411
    Offline

    ska8r411 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Miami1683's Attic
    Looks real nice.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  8. br91655
    Offline

    br91655 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Why would you want to manually enable GPS?
  9. Riley
    Offline

    Riley New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Upstate NY
    I just grabbed this and really like it. Works great on my Moto Droid and really cleaned up the look for my home screen using the no background style. :)
  10. papy72
    Offline

    papy72 New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I leave my GPS enabled 24/7. It only drains power when an app actually uses it, and for those times that I do use it I would be quite annoyed if I had to turn it on and off again.
  11. bamfsig45
    Offline

    bamfsig45 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ICT

    Exactly, I use this app and GPS isnt an option I have selected to use.

    I use wifi, bluetooth, airplane, vibe/silent, flashlight, always on, brightness.

    Eliminated me having to use the Beautiful widgets silent/vibe widgets or the audio manager widget.
  12. ps5281
    Offline

    ps5281 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I love this app. Would like to see two more options added: 1) A USB Switcher to mount/unmount to a PC. 2)A switch that has the same functionality as "Screen Mode Widget."

    That would make this the most complete widget app available!
  13. rage151
    Offline

    rage151 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This may be a dumb question, but if you're signed into Google and allow it to use your location for search results, would it use GPS/battery anytime you just perform a search?
  14. armeddroid
    Offline

    armeddroid New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Traffic Capital
    This is sweet. Very nice. Thanks for the post.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  15. dmo580
    Offline

    dmo580 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think you can turn that off in the browser. But yes it's annoying, but I don't go to the Google Homepage that much on my browser. I just flat out use the search bar so I skip the GPS crap.

    I think you might be mistaken. Plenty of apps like Yelp, Speedtest, etc will use the GPS to help get a better location. They can use the GPS if you allow it to in the master settings. GPS is an ON/OFF in SwitchPro, what are you guys talking about? >< It doesn't take you to a settings page.
  16. seang
    Offline

    seang New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anyone theme this yet?
  17. Foreverrr
    Offline

    Foreverrr New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    they nerfed the flashlight, before update it used the built in LED but now it just lights the touch screen up. Lame.
  18. Riley
    Offline

    Riley New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Upstate NY
    Ah I didn't notice that! i liked the LED's better! Still a great widget though.
  19. GolfProRM
    Offline

    GolfProRM New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lincoln, NE
    If you go into the settings (or open the app) you can change the flashlight behavior.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  20. shenanigans_ink
    Offline

    shenanigans_ink New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    flashlight works again, but I still get the "cannot rive" screen. I posted to the dev's website about this. hopefully he takes my suggestion for a fix.
Search tags for this page
addng buttons switchpro
,
android power control buttons
,

bar control android 2.1

,
droid razr power bar widget
,

how to customize switchpro

,
how to power control motorola razr m status bar
,
status bar power control
,
switch pro widget status bar
,

switchpro status bar