Suprised I have not seen anyone else with this camera error message

Discussion in 'Motorola Droid X' started by NADA918, Jul 19, 2010.

  1. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This has happened a few times now..

    When Pushing the red button all the way in, and for that matter hitting the camcorder button link on the screen as well, it takes me to the camera app and says oop, try again later, then closes..

    I restarted the phone, everything still giving me the message..

    Anyone?
     
  2. TRDirks
    Offline

    TRDirks New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mine just did the same thing. I am trying a battery pull now.
     
  3. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Battery pull did jack
     
  4. TRDirks
    Offline

    TRDirks New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Battery pull worked for me.
     
  5. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Lucky you.. Anyone else?
     
  6. Freedoom
    Offline

    Freedoom New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Check ATK... Low battery... Sometimes the camera won't open because you have a lot of apps open.
     
  7. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Its almost full, and theres practically nothing open in the ATK
     
  8. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    says I have 156M available in the ATK
     
  9. Freedoom
    Offline

    Freedoom New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Put A. Another SD Card that is completely empty, B. Backup your current one and reformat it and check and see if this works.
     
  10. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Tired a new memory card, different memory card, still nothing.
     
  11. Freedoom
    Offline

    Freedoom New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is the memory card working fine? Like music on it playing and being able to write on it from the phone.
     
  12. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah the memory card is good.. able to see everything still.
     
  13. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Looks like its fixed for now.. Memory card was not the issue..
     
  14. Freedoom
    Offline

    Freedoom New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What was it, please tell just for other people so they know what it is because I tried everything I could find and know to help you so it would be nice to know for other people =)
     
  15. NADA918
    Offline

    NADA918 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If I knew, I'd tell you.. Its not working again.
     
Search tags for this page

droid dna replaced screen with a camera error message