[Support] Privacy Blocker

Discussion in 'Xeudoxus' started by xeudoxus, Mar 8, 2011.

  1. SkullOne
    Offline

    SkullOne Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    What does it mean by "Warning! Cannot scan private apps"?
     
  2. xeudoxus
    Offline

    xeudoxus Professor X Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    West Plains, MO
    Ratings:
    +0
    Privacy Blocker and Privacy Inspector are "nonroot" apps, so accessing the "private" app folder requires root. And even if you have root, PB is not setup to use root (As intended).

    -Matt
     
  3. SkullOne
    Offline

    SkullOne Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Interesting. I wasn't aware that apps could put themselves in the protected folder. TV.com and my Daily Dilbert are my two apps that do this.
     
  4. leprophotography
    Offline

    leprophotography Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    418
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NYC, MIAMI, PHILLY
    Ratings:
    +8
    Oh, just wondering, is it possible automatically to apply all the values automatically when new apps being downloaded? Without scanning it?
     
  5. xeudoxus
    Offline

    xeudoxus Professor X Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    West Plains, MO
    Ratings:
    +0
    Possible, but im not going to do that (I do not want PB runnins in the background).

    Im going to be adding "new" indicator on recent apps after a DB scan (So you know which apps you just added to DB)

    -Matt
     
  6. leprophotography
    Offline

    leprophotography Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    418
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NYC, MIAMI, PHILLY
    Ratings:
    +8
    Agreed!

    Def. "New" indicator would be a lovely option to have.

     
  7. troutbeck27
    Offline

    troutbeck27 Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Eugene, Oregon
    Ratings:
    +0
    OK maybe I am just too much of a newbie at this, but ....

    Rooted D2 running Liberty 1.5 with Honeycomb theme

    I have tried to fix the following and every time a get "insert app name here" failed! Please try again.

    - Alchemy

    - Beautiful Widgets

    - Facebook

    - Pandora
     
    Last edited: Mar 9, 2011
  8. xeudoxus
    Offline

    xeudoxus Professor X Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    West Plains, MO
    Ratings:
    +0
    It depends on what type of error your getting, a "OutOfMemory" error is common, but sending a logcat would help.

    -Matt
     
  9. troutbeck27
    Offline

    troutbeck27 Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Eugene, Oregon
    Ratings:
    +0
    Thanks Matt.

    I don't get thing like an "Out of Memory" error.

    When I am running this it will scan, fix, but once it gets to step 5 of 7 I get this on the bottom of the PB app (this is an example).

    Facebook failed! Please try again.
     
  10. meth0d
    Offline

    meth0d New Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there any way i can purchase the app through paypal? I am unable to purchase through the market.
     
  11. RichSz
    Offline

    RichSz New Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Rochester, NY
    Ratings:
    +0
    How does one multi-select apps? I found the max amount in settings and can understand why selecting a bunch of apps at once would bring the phone to its knees. A few at a time would be nice. I must be missing something.
     
  12. dafischman
    Offline

    dafischman Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    @troutbeck, I was/am having the same issue. I just ran aLogcat and it is an Out of Memory error for me. It didn't say that in Privacy Blocker, just said "insert name of program" failed. Please try again.

    Xeodoxus - If I've closed all of my other programs, is there anything else I can do to get this to work?

    I will forward you a copy of the aLogcat shortly, but it clearly says E/Privacy Blocker (2534): Out of memory error :(
     
  13. dafischman
    Offline

    dafischman Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    On the main screen hit Menu and you'll see an option that says multiple apps. Click that and you will be able to choose more than one.

    Josh
     
  14. Schoat333
    Offline

    Schoat333 Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    First, this app is awsome. I love having as much control as possible, and that has always been one of my complaints with android.

    I have had success with quite a few of my app and they seem to work just fine after fixing.

    I only have had a problem with three. (droid running a CM7 nightly)

    Words with friends - I checked my logcat, and its a memory error. (I tried killing all task, disabling data service, and a dumping cache, but still get the memory error) :(

    Angry Birds - This fails during signing (7/7) for me. I'll have to get a logcat for it because I forgot.

    Facebook - This one is a little weird. I don't get any message, I just get sent back to my home screen after it scans. Logcat shows a memory error again :(

    What are some other ways to "free up" memory on this old droid?
     
  15. rfranken
    Offline

    rfranken Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ok so there are these private apps that we can't use PB on. What makes them Private? As I see some are my apps that require root are and some aren't. Some by Google and some are by random people.

    Things I've noticed. Running this on large apps can be trouble. talking tom cat didn't get fixed. It ran and appeared to finish but then no uninstall install. And they take a Lot of time on the big apps.

    How come someone said their Angry birds turned up 9 issues and mine turned up 0?

    Some apps when scanning them take 50 times longer than some other apps of relatively the same size.

    Sometimes Cancelling a scan works...and times it doesn't. Or maybe it takes so long I don't have the patience to let it finish.

    My biggest headache is I can Never scroll all the way through my apps to the bottom....at any pace. slow or fast it doesn't matter. Thank goodness i can change the ascending/descending or I'd never be able to get to some of my apps.

    I'd like to hear from people that have fixed Dolphin HD and SoundHound and some other apps that have tons of red flags on them. Does everything still work after fixing it?

    The FC's from scrolling through my list has me foaming at the mouth. What can I try to not experience these constantly?

    thanks, for the app. it really is a clean thing of beauty even though i just complained for 5 minutes.

    edit....can one turn off the screen while its working? I tried once and it didn't seem to continue working. I've grinded off 55% of my battery today playing with this :)
     
Search tags for this page
how to use privacy blocker for rage of bahamut
,
peggle the request was unauthorized
,
peggle unauthorized request
,

privacy blocker

,
privacy blocker 1.4.1 apk
,
privacy blocker apk
,
privacy blocker crashes
,
privacy blocker out of memory
,
privacy blocker out of memory error
,
privacy blocker rage of bahamut