superuser problems

Discussion in 'Cyanogenmod' started by nowetdio45, Nov 30, 2011.

  1. nowetdio45
    Offline

    nowetdio45 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello I recently flashed cm 6.1.2 and I am having trouble using root apps because the binary is outdated. I tried updating it but it keeps failing. Anyone have any ideas? Thanks

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  2. rubiksc00p
    Offline

    rubiksc00p Senior Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Ratings:
    +29
    Have you updated the superuser app from the market?
     
  3. nowetdio45
    Offline

    nowetdio45 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yea its updated
     
  4. nowetdio45
    Offline

    nowetdio45 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Also which kernels are compatible with cm 6.1.2? I want one with swap.
     
  5. AlphaMack
    Offline

    AlphaMack Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    California
    Ratings:
    +0
    I have Deprimed running on my D1 with 6.1.2 and a 128 MB swap partition (Swapper2 managing it). FWIW.
     
  6. meishkov
    Offline

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    957
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    I use to run swapper2 with a 64MB, I've since erased that partition and created a new 128MB one and used but didn't notice a difference so I ended up reflashing the stock OTA sbf and starting from scratch, but might fire up that swap partition again and see how it runs this time around, when I know everything is running smoothly as it can right now, I'd be sure to notice. I'm wondering how your free RAM is in running services in settings? I'm curious if a bigger swap partition would have any effect on that, as the 64MB one didn't that I noticed. That's what I'm really trying to achieve, more available RAM, but don't think swap effects that at all though, just not sure.:blink:
     
  7. nowetdio45
    Offline

    nowetdio45 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have around 60mb of free RAM right now. Don't know if I should use swapper or not
     
Search tags for this page

superuser problems

,
superuser problems droid x