1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Summer ROM testing

Discussion in 'GET~R~DONE' started by riguy156, Jun 18, 2011.

  1. riguy156
    Offline

    riguy156 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NH
    So its summer and i have time so i will be testing every Rom under the Droid 2 Roms and will report back on issues and how it work and give it a rating on compatability. Battery life increases if any will be bassed on a full charge with normal use for a teen texting, calling, Social media, and music GPS will be used on ocassion during that day. Hope you guys like this

    Fission Results
    Liberty Results
    Epic-D2 Results
    GummyJar Results
    Rubix Results
    Zombie Stomped Results
    Angel Results
  2. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You stole my next project idea!

    Its all yours though, I'm too busy with CM7 :p
    Sent from my White DROID 2 GLOBAL.
  3. riguy156
    Offline

    riguy156 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NH
    haha my bad i was just like damn theres no recourse out there like this for people time to get to work
  4. joeyx2
    Offline

    joeyx2 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So how cm working out for u? Im not asking for any specific time frame or anything. Just curious.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  5. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Before he started messing with the repo it booted. Now, not so much lol. It wont boot for me either =/
  6. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah... don't know what the hell happened xD

    When it booted the first time, it didn't take advantage of the arm7 neon instructions, so the display was laggy. Unfortunately I deleted the one zip that worked... got another couple tests coming up tonight, just wish I could get a couple days off in a row to just pound away at this thing :/

    Sent from my White DROID 2 GLOBAL.
  7. aceoyame
    Offline

    aceoyame Developer Developer

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just posted on xda about merging our fork with D2G. We could add D2G specific tweaks to the build.prop and any kernel modules that need changed. Since it is using the 2nd init then I would assume we have a kernel being loaded again if I'm right. It would be the same way we added support for the vogue/kaiser/polaris/mogul. The hardware was very similar with slight variations but the same roms worked on all of them due those device specific tweaks.
  8. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's great and all... just wish the build I ran with the D2 repo had worked.

    I'm done with this. You all have fun building on faster systems, I'm taking mine out to be shot. ****ing pos...
  9. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    :( dont give up
  10. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does it look like I really want to waste 4 hours on every build just to spend another 30min SBFing, rooting, bootstrapping, and running recovery?

    Hop on the D2 bandwagon, at least their **** boots.
  11. aceoyame
    Offline

    aceoyame Developer Developer

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wouldn't mind helping you make yours quicker, have you tried overclocking? Also I can send some ram. I will even donate cpu time on my computer for compiling, I have a Pentium Dual core E5800 oc'd to 4.24 ghz with 4 gigs of ram. It should compile pretty quick.

    edit: I may even be able to send you a faster cpu, I have a Pentium D @ 3.4 ghz at work here I am not using I could donate, not sure if it's faster but I dont need it.
  12. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    No, i dont either but still. Set it compiling for while your at work or sleeping. Its what i normally do when im compiling something.

    Yea, it boots but not much works so its in the same boat basically
  13. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm running a Pentium D 920 @ 2.8Ghz w/1GB PC2-800 ram. Can't OC, mem is maxed.

    But like I said: done.
  14. aceoyame
    Offline

    aceoyame Developer Developer

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you sure you can't for either? There is pll overclocking and pin modding. Also, I have 2 GB ddr 2 sticks I can send if its a bad slot. Also, I do have that extra cpu laying around. I even can make a secured account for donating cpu time on my desktop I don't use much so really if its computational power were short I will throw what I have at it.

    Send me your specs, I want to work something out since it seems kinda ridiculous were short a man just because of his computer.
  15. aceoyame
    Offline

    aceoyame Developer Developer

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That IS a pretty pokey system so perhaps the donated cpu time is the best solution here. You could remote into my desktop with the secured account and compile as needed.
  16. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There is absolutely nothing that can be done for this proprietary pos. It's a Sony Vaio VGC-RB62G. It. Can't. Be. Helped.
    Frankly I want to see this 7-yo pile of crap at the bottom of a river.


    I was doing that. When I was sleeping, when I was working, when I was out of the house. Still doesn't matter, it's wasted time waiting for a brick.
  17. aceoyame
    Offline

    aceoyame Developer Developer

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok so you can put 2 GB in that thing. I can provide that, also I can give you that Pentium D 3.4 ghz and I can have it pre pin modded too that way its clocked a little higher than that even. It is LGA 775 so all I need to do is use my conductive pen and paint the pins. I have done that before to a Celeron E3200 to take it from 2.4 to 3.2 ghz @ boot and then oc it to 4.1 ghz.

    Where there is a will theres a way and god damn it I want Cyanogen mod and I will do what I can to help. As I have said before I was a dev on the other phones and want to start here. Also I am a desktop admin where I work so I have plenty of access to hardware.

    I am going to see if this thing can take a Core series cpu. If it can I am going to give you one.

    EDIT: It can use a Core 2 series cpu, I am going to see what we have available here. I know we have those available. A core 2 series with a pin mod and 2 gb of ram will be a huge upgrade to that thing. It isn't quite as useless as you thought lol.
  18. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Yes but its still more than anyone else i know is doing (i dont really know how many other people are working on d2g but still...). I'm trying to mod the d2 one to see if it works but it would be nice to actually be able to not have basically a hacked version working. I don't want the same thing that we had with roms for forever where half of it doesnt work because its mixed in from 3 different platforms

    Also, if theres a way i can donate cpu time at will i can too. I use my laptop pretty often so it wouldnt be all the time but its better than none.
  19. bikedude880
    Offline

    bikedude880 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I really don't want charity for this system. It's a pile of crap.

    Upgrading the memory would do little except reduce disk thrash and /maybe/ reduce the time by about 20-30 minutes. Maybe.

    The CPU just needs to be melted down to molten silicon. The Pentium D series is akin to Windows ME.
  20. aceoyame
    Offline

    aceoyame Developer Developer

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh don't call it charity. This is **** we have lying around lol. Where I work we waste tons of money on hardware. Even though it's conroe its still considered out of warranty therefore a pos here. Of course a tech like me knows that with a pin mod and in the right system it is as good as an I3, even some I-5's out there.

    Edit: You are kinda lucky though, the 945p is the only 945 based chipset that will take a core 2.