1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Stuck with cyanogen

Discussion in 'Android Roms' started by Barlycrn, May 21, 2011.

  1. Barlycrn
    Offline

    Barlycrn New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the second to latest cyanogen stable build 7.0.1.2? And the latest radio on my evo 4g. While I'm generally happy with cyanogen, I'm a hopeless tweaker and want to try other roms. But every rom I try to load with rom manager now won't get past the white HTC screen. Is there something I'm missing? My backup always works and I'm back with cyanogen.
  2. T-Dev
    Offline

    T-Dev New Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    stop using Rom Mangler...Load from clockwork mod recovery directly.
  3. Barlycrn
    Offline

    Barlycrn New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am embarrassed to say, both for me and rom manager, that that was the answer.
  4. Droid Firefighter
    Offline

    Droid Firefighter New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,619
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana (and that is close enough for the internet
    Flash the raid zero recovery. Its awesome! I did it from a suggestion and I love it. Doesn't require you to use only update.zip as a file name. Use whatever you want. Also allows for overclocking and battery charging while in recovery.

    Sent from my Droid using DroidForums
  5. Maverick0984
    Offline

    Maverick0984 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    CWM doesn't require you to use update.zip either...Hasn't for as long as I can remember actually.
  6. Agrajag
    Offline

    Agrajag New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was getting ready to give up playing around when I saw this comment. Suddenly all the ROM's I was having issues with started working..... No more ROM Manager for me!
  7. SithDroid2187
    Offline

    SithDroid2187 New Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I used to use ROM Manager, but then discovered the issues it was having. I only use it now to download roms and that is it. Then I boot into RZR and install from there.
  8. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Key words for you guys talking about RZR.
  9. Agrajag
    Offline

    Agrajag New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Their own Market description highlights the Droid issue but suggests flashing Clockworkmod which I already run.