1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Stuck on boot

Discussion in 'cvpcs' started by Georgedaballa, Aug 15, 2010.

  1. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So last night i switched from frg22 to sapphire 1.0.0. Everything was running good. This morning i turned off my phone for 5 minutes then I tried turning it back on and its stuck at the Motorola M. Ive pulled the battery about 5 times and it still wont work.

    What should i do?
  2. AtrusNex
    Offline

    AtrusNex New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville NC
    Which part of boot the Motorola screen or the Android loading screen? If it's on the Android loading screen you probably need to re-flash a different kernel. If it's stuck at the Motorola screen you could have worse problems and have a corrupt recovery.
  3. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its just on the M when you first turn on your phone

    How should i fix this
  4. AtrusNex
    Offline

    AtrusNex New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville NC
    I'm not 100% sure on this, but you might need to re-flash the phone with the Motorola Flashing Tool. But before that you should attempt to see if you can get into your recovery. Are you using Clockwork or SPB?
  5. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    clockwork from rom manager and i got into recovery but i dont know what to do from then
  6. AtrusNex
    Offline

    AtrusNex New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville NC
    Go to Nandroid and restore any recoveries you have on there. Preferrably one that you know works :).
  7. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    I just had this problem, connect your phone to your computer, and itll boot up, open RM and delete what ever you just put on your phone, i had put a different kernel on mine and deleted it and it worked just fine, I went from BB 0.4 to sapphire 1.0.0 with Black glass. its awesome! and on this site these people helped me through the whole thing! this site is amazing!
    If you want i can tell you exactly what i did...
  8. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I already recovered my phone but how can i get sapphire back and working? When i was downloading sapphire yesterday i picked 1000mhz low voltage was that the problem?
  9. AtrusNex
    Offline

    AtrusNex New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville NC
    Try running a stock or near stock (medium voltage near 600 MHz) kernel to start off with. Back-that up if it works then experiment around with other kernels.
  10. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    what i did was just get the highest 1.2 ghtz, and i got setCPU and made profiles, so it does exactly what i want, remember always back up what you have so you can always go back to it. i used RM i have BB 0.4, Sapphire and my simple rom from when it was rooted all on there, so i can go back and fourth to what i like...
  11. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I picked 1000mhz low voltage and was using setcpu too.

    So now I am going redownload sapphire from rom manager with the lowest ghz? Then install it and then make a backup of it. Going to see if it works.
  12. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    You should get standard, some cant handle the low voltage, i asked that same question, id stick with standard
  13. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    crap i already clicked low voltage 800mhz and its installing
  14. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Should i reinstall it with standard?
  15. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    That could have been the reason for it not working, im not sure, my thread has a lot of good info, i can find it for you if you want
  16. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ill stick with the low voltage for now and see how it goes if i have a problem ill go with standard
  17. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
  18. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    BUT its up to you, my bat. is still amazing! im running it with black glass theme and its amazing! ill figure out how to get some pix up for you
  19. Ryank10909
    Offline

    Ryank10909 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    Here is what im running on and its better then perfect!
  20. Georgedaballa
    Offline

    Georgedaballa New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Niceill just stick to 800mhz its fine