Storm8 games reset with Froyo install

Discussion in 'Android Games' started by Pjohn91, Jun 7, 2010.

  1. Pjohn91
    Offline

    Pjohn91 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington state
    My imobsters and world war has reset and all my hard work seems to be gone:angry:. When I went back to my 2.1 backup they where fine but now I am back on Froyo 1.2 kernel and once again they are gone. I tried Titanium to restore data but no success....all that hard work....this is a big deal lol. any ideas??
  2. SpykeZ
    Offline

    SpykeZ New Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Happened to me too bud, lvl 30, 1million an hour, 700 wins and like 300 losses, awesome **** to nothing, I'm not even going to TRY to work my way back up.
  3. Pjohn91
    Offline

    Pjohn91 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington state
    /cry

    level 35 32mill an hr i can restore my bb 1.1 and get it back but i need to find out how to make it work with froyo. I may cry......
  4. SpykeZ
    Offline

    SpykeZ New Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how the hell did you get 32 million an hour?!
  5. Pjohn91
    Offline

    Pjohn91 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington state
    invest in defense and MONEY!! lol thats why I need to get it working @70 oil rigs~28 military research facilities. I have let it build for two days to say I was a Billionaire lolol
  6. shoot2scre
    Offline

    shoot2scre New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can't you register your name? And then transfer it over? I believe I did this... but haven't tried 2.2 yet.
  7. Pjohn91
    Offline

    Pjohn91 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington state
    i actually have tried transferring them over but the graphics in game are overlapping and you cannot read the wording or get to the text boxes....I reinstalled thinking that would fix the graphics issue but it still does it

    2.2 is a little buggy so far.....also, wont boot into recovery anymore so my old backup is out of reach as well :( just goes straight to to moto M
  8. GeLopez
    Offline

    GeLopez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    684
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas TX
    im lost my stuff too, im just going to quit the game and say adios to it
  9. agdaniels
    Offline

    agdaniels New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There is an option in settings to restore your account just by putting in your storm8 id, I've already done it on 2.2 so I can confirm it works.

    The graphics bugs on the other hand..... those make it unplayable
  10. Pjohn91
    Offline

    Pjohn91 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington state
    So, did you have the graphics issues as well? did you resolve them?
  11. agdaniels
    Offline

    agdaniels New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, I do have them, and no I didn't resolve them. Not really sure what it is, but I'm going to email the developer
  12. Pjohn91
    Offline

    Pjohn91 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington state
    at least im not alone lol
  13. spygame
    Offline

    spygame New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can't see the settings options anywhere... do I need to get out of the first few levels or what? I'm glad to see that I'm not the only one with this issue!
  14. DeeMat
    Offline

    DeeMat New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I lost my World War... but perhaps I regained several hours of my day!
  15. agdaniels
    Offline

    agdaniels New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yea, get the first few levels, put in a name, go to your home, click the settings button (a little gear thing), switch to the storm8 tab in settings and go to restore

    Hope that helps
  16. Jefffet27
    Offline

    Jefffet27 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can find some comfort knowing that I'm not the only poor fool that lost all his hard earned gains from playing countless hours. I hope they fix the graphics issues soon and that the restore account method mentioned by agdaniels does indeed work. If not, it's goodbye iMobsters. I only reached level 48 but I felt like I knew you so well. You will be missed.

    :closed_2:
  17. rooted_default
    Offline

    rooted_default New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver, Colorado
    The graphics make this really anoying. The transfer account works but make sure you don't set up a new account. You need to log into your present account. I hope someone updates the app so it works like it should
  18. briangp
    Offline

    briangp New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sack-A-Tomatoes, CA
    I have multiple accounts on world war, including an ATM in the 60s. Send me a PM if you guys want an ATM. I run about 4 WW accounts on the computer with a G1 DEV emulator.

    As for transferring, it worked fine, however the graphics are definitely an issue with me, it would seem as if its something so simple as to refresh the screen ya know?
  19. rob0809
    Offline

    rob0809 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The Tonner emailed Storm8 and received the following response:

    " [FONT=&quot]Dear User, [/FONT]
    [FONT=&quot]We currently support only the programs that are officially released. When the program has been officially released, it's usually when all our games will be able to support it. Please let us know if you have any other questions or concerns. Thank you. [/FONT]
    [FONT=&quot]Yours,
    Storm8 Support"

    Hasn't Froyo been released on the Incredible? Perhaps they mean on the Droid. In either case, this is not a good answer in the Tonner's estimation. Just fix your bugs. Next question!
    [/FONT]
  20. agdaniels
    Offline

    agdaniels New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I emailed them and they said they were aware of the issue and their team was working to fix it, its been a week so I guess its not that easy of a fix. Hopefully sooner then later

    In other news, add me ;) 6j6wtw (world war)
Search tags for this page
all storm8 restore issue
,

cant recover my imobster account

,
how can i make my droid forget me storm 8 id
,

how can i see the different fonts on the storm8 app games

,
how to reset game android
,

how to reset imobsters account android

,
how to reset storm8 id
,

how to transfer storm8 accounts

,
imobsters android account retrieve
,

reset storm8 account

,
restoring imobsters game
,
storm8 account transfer
,
storm8 id was reset
,
storm8 retrieve reset accounr
,
what app is there to get multiple storm8 accounts