Storm8 games reset with Froyo install

Discussion in 'Android Games' started by Pjohn91, Jun 7, 2010.

  1. Pjohn91

    Pjohn91 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Washington state
    Ratings:
    +7
    My imobsters and world war has reset and all my hard work seems to be gone:angry:. When I went back to my 2.1 backup they where fine but now I am back on Froyo 1.2 kernel and once again they are gone. I tried Titanium to restore data but no success....all that hard work....this is a big deal lol. any ideas??
     
  2. SpykeZ

    SpykeZ Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Happened to me too bud, lvl 30, 1million an hour, 700 wins and like 300 losses, awesome **** to nothing, I'm not even going to TRY to work my way back up.
     
  3. Pjohn91

    Pjohn91 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Washington state
    Ratings:
    +7
    /cry

    level 35 32mill an hr i can restore my bb 1.1 and get it back but i need to find out how to make it work with froyo. I may cry......
     
  4. SpykeZ

    SpykeZ Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    how the hell did you get 32 million an hour?!
     
  5. Pjohn91

    Pjohn91 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Washington state
    Ratings:
    +7
    invest in defense and MONEY!! lol thats why I need to get it working @70 oil rigs~28 military research facilities. I have let it build for two days to say I was a Billionaire lolol
     
  6. shoot2scre

    shoot2scre Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can't you register your name? And then transfer it over? I believe I did this... but haven't tried 2.2 yet.
     
  7. Pjohn91

    Pjohn91 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Washington state
    Ratings:
    +7
    i actually have tried transferring them over but the graphics in game are overlapping and you cannot read the wording or get to the text boxes....I reinstalled thinking that would fix the graphics issue but it still does it

    2.2 is a little buggy so far.....also, wont boot into recovery anymore so my old backup is out of reach as well :( just goes straight to to moto M
     
  8. GeLopez

    GeLopez Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dallas TX
    Ratings:
    +8
    im lost my stuff too, im just going to quit the game and say adios to it
     
  9. agdaniels

    agdaniels Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    There is an option in settings to restore your account just by putting in your storm8 id, I've already done it on 2.2 so I can confirm it works.

    The graphics bugs on the other hand..... those make it unplayable
     
  10. Pjohn91

    Pjohn91 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Washington state
    Ratings:
    +7
    So, did you have the graphics issues as well? did you resolve them?
     
  11. agdaniels

    agdaniels Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes, I do have them, and no I didn't resolve them. Not really sure what it is, but I'm going to email the developer
     
  12. Pjohn91

    Pjohn91 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Washington state
    Ratings:
    +7
    at least im not alone lol
     
  13. spygame

    spygame New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I can't see the settings options anywhere... do I need to get out of the first few levels or what? I'm glad to see that I'm not the only one with this issue!
     
  14. DeeMat

    DeeMat Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I lost my World War... but perhaps I regained several hours of my day!
     
  15. agdaniels

    agdaniels Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yea, get the first few levels, put in a name, go to your home, click the settings button (a little gear thing), switch to the storm8 tab in settings and go to restore

    Hope that helps
     
Search tags for this page

cant recover my imobster account

,

how can i see the different fonts on the storm8 app games

,

how to reset imobsters account android

,

how to transfer storm8 accounts

,
imobsters android account retrieve
,

reset storm8 account

,
restoring imobsters game
,
storm8 id was reset
,
storm8 retrieve reset accounr
,
what app is there to get multiple storm8 accounts