Stock Rom

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by Soldiers2, Mar 30, 2011.

  1. Soldiers2

    Soldiers2 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey I flashed liberty 1.5 on my droid X with bootstapper and forgot to make a backup of my orignal phone stock rom. Should I be worried? Is there a way for me to put a stock rom back on and then back it up?
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    i wouldn't worry about it too much. when it comes time to upgrade, you can either flash the full sbf from the computer or the system only sbf from clockwork.

    oh and of course welcome to the forums.
     
  3. Soldiers2

    Soldiers2 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    TY. loving the liberty 1.5 and loving my phone rooted. So if I flash sbf that puts it back to original stock?
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    yes. it's like out of the box.
     
  5. Soldiers2

    Soldiers2 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Cool do u have to flash back to a stock rom to get undates like offical gingerbread when carrier releases it or can u get it rooted?
     
  6. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    you can get the update if your'e rooted but not if you're on a custom rom. also if you are stock but have removed bloatware then the update will fail.so yes for you, an sbf will be necesary to get an official update but the good news is there are system only updates that you can flash like a rom. takes a little bit of effort out of the process.
     
  7. Soldiers2

    Soldiers2 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Awesome I will look into it thx again
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    glad to help
     
  9. Soldiers2

    Soldiers2 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just sbf using madserstcok on my droid x. The M came up then the liberty sign. The eagle just continues to circle. I am asuming I'm in a boot loop. Is there anything I can do. I don't want to brick it so can I just pull battery or am i screwed.
     
  10. Soldiers2

    Soldiers2 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    sorry i have no idea how to start a new message
     
  11. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    You can pull the battery. Try booting in to stock recovery and doing a data wipe.

    tappin and a talkin
     
Similar Threads
  1. vballboy55
    Replies:
    2
    Views:
    1,221
  2. david14807
    Replies:
    4
    Views:
    2,256
  3. MAD450r
    Replies:
    3
    Views:
    3,097
  4. myfishbear
    Replies:
    15
    Views:
    5,927
Loading...