still at 1.0ghz

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Nezdude87, Oct 23, 2012.

  1. Nezdude87

    Nezdude87 Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i read the ics update was supposed to clock the cpu at 1.2ghz. i used android system info and cpu spy and both show 1.0ghz as the max. i've seen on random posts while googling that some people didn't get bumped up to 1.2 during the leaks (i previously had 232 and was still at 1.0), and some people did. 200mhz isn't THAT big of a deal, i know, i'm just curious as to why some phones get bumped up and some don't.
     
  2. jgiannettict

    jgiannettict Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    some phones have different proccessors mine is clocked at 1.2....
     
  3. sargentmajord

    sargentmajord Silver Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    2,195
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +16
    If ur processor failed the update bench test u will not get the bump if u want to of Google tweakerz OC

    Sent from my 2.106 ghz quadrant score 5680 .247 Droid Bionic using Droid Forums
     
  4. Speeding Wheels

    Speeding Wheels Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,555
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Ratings:
    +16
    Mine is stuck at 1.0Ghz as well.
    No biggie.. the thing is working great thus far :)
     
  5. Nezdude87

    Nezdude87 Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ICS runs great right now at 1.0ghz. I was watching the activity of the cores in system panel lite, and it runs WAY more efficiently than GB. On GB, it seemed to mainly use one core, only having the other show usage under heavy load.

    However, i still want to overclock, so I'm gonna look into it some more.
     
Search tags for this page
1.2 or 1.0 cpu droid bionic
,

droid bionic 1.2 ghz