Stero BT issues

Discussion in 'ChevyNo1' started by tjk629, Jun 17, 2011.

  1. tjk629

    tjk629 Silver Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    3,035
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +65
    Hello,

    I am having some issues with my moto S9HDs on SS. It will connect just fine but when playing (both amazon and the new music app) music there is this... I wanna call it pop or second silence that comes up often. Nothing is skipped but it's very irrating.

    It wasn't the apps or streaming either as everything was fine threw speakers.

    I tried my headphones on my pixi plus and everything was fine. I was also streaming from it.

    I haven't had this issue on other GB ROMs.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  2. stumpie

    stumpie Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I listen to Pandora quit often on my S9-HDs and have never experienced that problem... I also listen to my Motorola EQ5 every day with no problems.. Sorry I can't be of any help ,, just wanted to let you know SS 5.4 GB and S9-HDs can work flawlessly . Hope someone else has a solution for you
    Good luck !
     
  3. tjk629

    tjk629 Silver Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    3,035
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +65
    Thanks for the info. Hopefully there isn't anything wrong with the phone

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. tjk629

    tjk629 Silver Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    3,035
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +65
    I ended up reflashing a bit ago for other reasons. Haven't had any bt issues =)

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  5. Gunslinger

    Gunslinger Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Rutherfordton, NC
    Ratings:
    +0
    I'm on SS5.4 (dancedroid), I use Moto's S305 BT headphones, and the only time I ever experience anything like that is when wifi is really active while BT is on. Seems the two interfere with each other, and BT will cut out or stutter until wifi settles down.