starting to get sluggish...

Discussion in 'Liquid' started by Tsip85, Mar 7, 2011.

  1. Tsip85

    Tsip85 Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'vw been running 1.31 since it dropped, and everything was GREAT for a while. But I've noticed my phone slowing down quite a bit. Also, battery reading seem very inconsistant. It will drop from 70 straight to 40, then will be down to 5% within minutes. Anybody else notice the "Greatness" wearing off??
     
  2. liquid0624

    liquid0624 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    This is a very wierd issue i would definately resinstall everything and wipe again and see if it continues
     
  3. Tsip85

    Tsip85 Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's what I was affraid of. So, if I wipe and re-install, would be ok if I made a DATA ONLY backup and flash the data backup after I install?
     
  4. liquid0624

    liquid0624 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    584
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    No use titanium thats why its included backup user apps and data only no system stuff
     
  5. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    157
    Trophy Points:
    143
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +160
    Have you tried wiping the cache and battery stats?
     
  6. Tsip85

    Tsip85 Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Never wiped battery stats. I don't ever get a chance to run my phone all teh way down and charge it all the way back up. Guess I need to do that this weekend, unless there's a different way??
     
  7. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    157
    Trophy Points:
    143
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +160
    you can just charge it to 100% and then reboot into recovery. Once in i believe its advanced/wipe batt stats/scroll to yes. I did it when i flashed to a new rom and just give it a few full charges for the battery to learn your usage habits
     
  8. Tsip85

    Tsip85 Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    thnks. about to re-flash the ROM and I'll give this a try. Also using Ti to mke a backup. Last time I made a data only backup in SPR. that may be the root of my problem. Everything was running fantastic, but I've been starting to get little glitches here and there. For example, I'm not receiving any texts today...
     
  9. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    157
    Trophy Points:
    143
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +160
    Keep us updated on how it goes and if you have any problems
     
  10. Tsip85

    Tsip85 Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ha! Had a problem before I got started. I decided to make a data backup in SPR just in case I need it WY a later time. Phone froze and had to pull battery. Did this twice. I'll try again later after work.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  11. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    157
    Trophy Points:
    143
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +160
    Keep us updated on how it goes
     
  12. Tsip85

    Tsip85 Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    OK...made backups just top be safe and re-flashed ROM and ROM update. Also pulled in backup from Ti, rather than Nandroid Data. Looks like I've got everyting. When I was in SPR, I didn't see anything about wiping battery stats. Can that be done through SPR, or is there another way I need to do it?