[ROM] [STABLE] Bugless Beast V0.6.2.1 (Gingerbread/Froyo)

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, Jan 8, 2011.

  1. mohnjyers

    mohnjyers New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    BEST ROM EVER! Tried every rom out there. Keep coming back to Bugless. Keep up the good work Pete!

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
    Last edited: Jul 14, 2011
  2. bionic4.0

    bionic4.0 Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    it is between usb and advance task killer icon. but on her phone it is on the right side next to the clock. "this is a pic i found, not her phone"
    hope this help you help me. thanks again[​IMG]
     
  3. skeptik

    skeptik New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Denver,CO
    Ratings:
    +0
    Confirmed. Yes, the bug is usb debugging. You have this option checked. To un-check go to Settings > Applications > Development > Usb Debugging.

    USB Debugging is used for Devs, though installing some apps / ROMs / tweeks may require you to have this on. Unless prompted otherwise, I recommend leaving off.

    Hope this helps.
     
    Last edited: Mar 19, 2011
  4. dleininger42

    dleininger42 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can anyone confirm if vibrate during notifications or during ring works on this ROM?

    I've tried both vibrate always and only when not in silent mode...
     
  5. bionic4.0

    bionic4.0 Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Upon further inspection I she does not have debugging enabled and the bug is still there here battery just flashes over the 3g icon with a lightning bolt trough it. And the pad lock all next to the clock in the status bar.
     
  6. skeptik

    skeptik New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Denver,CO
    Ratings:
    +0
    Yes, vibrate works with all notifications, with or w/o sound.



    Sent from mah Droid1 using this forum app thing thing...
     
  7. skeptik

    skeptik New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Denver,CO
    Ratings:
    +0
    Hmm... odd. Well the bolt through the battery simply means the battery is charging. The pad lock I believe means the status bar or desktop is locked. If all these including the bug stay for no reason... I would flash once again. It sounds bugged to me... no pun imtended.



    Sent from mah Droid1 using this forum app thing thing...
     
  8. bionic4.0

    bionic4.0 Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks skeptik,
    I got pissed and reflashed before you had a chance to reply. All was good so I made a back up "nandroid" and went to change her font color with metamorph and after reboot...
    guess what? Back came the bug, lock, and batery icon over 3g.

    So I recovered via nandroid and left it be. Ill do some research and maybe find a nice theme for her.

    Thanks for the help.

    Nathan
     
  9. skeptik

    skeptik New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Denver,CO
    Ratings:
    +0
    No problem. Maybe try another rom/kernal? Don't blame you for getting pissed.. I would be too! Some roms just don't agree you your hardware. Well good luck, keep me updated!

    Sent from mah Droid1 using this forum app thing thing...
     
  10. bionic4.0

    bionic4.0 Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have problems before with metamorph. On my droid if I use any thing but stock font I loose my calculator. But I have not thought about kernals. If I switch her kernal will I loose the room tool kit.
     
  11. skeptik

    skeptik New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Denver,CO
    Ratings:
    +0
    No not at all. I bounce between kernals all the time ( I'm never satisfied hehe ). I'm running Slayher LV 1.1 (v1.6) currently and like it! I have it set @ 250 min ~ 1100ghz max. You can download straight from rom manager if you have premium. If you do, you don't have to do a wipe/data. Just check "backup rom" , and will reboot with new kernal. Nice n easy.

    Sent from mah Droid1 using this forum app thing thing...
     
  12. XxSinisteRxX

    XxSinisteRxX Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Marshalltown, IA
    Ratings:
    +0
    Bugless Beast Newer Version?

    Doesn't Peter have a newer version of BB out now? 1.something? I've currently got v0.6.2.1 FRG83D with the ChevyNo1 1.1ghz ULV. If he's got a newer and better one out can someone please help me with the link??
     
  13. Hahn24

    Hahn24 Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just switched over to this rom and everything is running great but now all the sudden the market place wont let me download any apps. it just instantly says download unsuccessful. any ideas?
     
  14. otter34

    otter34 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Has he figured out the lockscreen music controls yet, i.e. camera button to pause and volume keys to skip tracks for music player and pandora while the screen is turned off?
     
  15. dleininger42

    dleininger42 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0


    Sent from my Droid using DroidForums App

    So I tryed fixing permissions with no luck... whiped data and cache when I installed it ...any easy way to figure it out? I did restore some apps with titanum backup, would it be a app that has to do with sound since its related?
     
Search tags for this page

bugless beast

,
bugless beast 0.6.2.1
,

bugless beast 6.2.1

,
bugless beast droid 1
,
bugless beast froyo
,
bugless beast froyo download
,
bugless beast rom
,

bugless beast v0.6.2.1

,
bugless beast v0.6.2.1 download
,
buglessbeast custom rom