[ROM] [STABLE] Bugless Beast V0.6.2.1 (Gingerbread/Froyo)

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, Jan 8, 2011.

  1. webeougher
    Offline

    webeougher Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Stoneboro, PA/New Haven, CT
    Ratings:
    +0
    Yes, you ABSOLUTELY need to wipe, as you'll be going from Gingerbread (Android 2.3) to Froyo (Android 2.2). As a general rule of thumb, any time you go from one major build to another (2.2 to 2.3, as opposed to 2.3.2 to 2.3.3), you need to do a full wipe.

    Rather than "downgrading" as it were, I'd recommend patience - Pete is working on BBGB, and you're probably better off waiting for that than making an unfair judgment based on the GB features you'd have to give up by going backwards.
     
  2. jbang917
    Offline

    jbang917 Member

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yea I'm looking for BBGB but I like messing with stuff and trying things. I have no problems with his GB build. I love it actually. BB just looks cool and alot of people speak highly of it. But thanks for the info. I appreciate it.


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. tobiasg
    Offline

    tobiasg Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Need to still wait for reboot after flashing?

    I remember in earlier versions the first time the phone boots up you are supposed to wait till it reboots? Still true?

    Steps followed so far- Flashed update, when it reported that it was done I rebooted phone. It is now sitting at the Touch the Android screen. Am I waiting for another reboot?

    Thanks!
     
  4. webeougher
    Offline

    webeougher Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Stoneboro, PA/New Haven, CT
    Ratings:
    +0
    Negative. That was BB 0.5 only. Touch the Android and enjoy!

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. tobiasg
    Offline

    tobiasg Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Awesome - thanks for the quick reply!
     
  6. snizzles
    Offline

    snizzles New Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone having issues with the proximity sensor not being as sensitive as it used to be? I can't seem to ever my droid anymore while holding it with my shoulder without hitting all sorts of buttons with my cheek. I think I've had this issue ever since bugless went Froyo.

    The only option I've found on the phone is under Settings -> Call Settings and it's In-call touch UI "Force in-call touch UI without proximity sensor." It's checked off and grayed out not allowing me to change it. Any ideas? Thanks.
     
  7. Preston!
    Offline

    Preston! New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Burbank, Ca
    Ratings:
    +0
    Is anyone else having problems with BB dropping Facebook and Twitter sync? I've had to re-enter my log-in info like 4 times this week. All of a sudden my contacts don't have profile pics and when I check the account sync settings the FB and Twitter profiles have vanished!
     
  8. speakercode
    Offline

    speakercode Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    new hampshire
    Ratings:
    +0
    move FB and twitter off of your SD card and onto your phone

    99.99% this is the cause of this problem, I know since I went through the same agony as you for like a week before I figured it out
     
  9. Preston!
    Offline

    Preston! New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Burbank, Ca
    Ratings:
    +0
    I'll see if that works. Thanks!!
     
  10. bmosca
    Offline

    bmosca New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone else having issues with the apps menu crashing? The first hour or so I had the new rom I didn't have a problem, but now everytime I open the menu, it crashes. I tried reflashing it and it didn't make a difference. Any suggestions?
     
  11. aluislugo
    Offline

    aluislugo New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    stock launcher force closes

    upgraded a few hours ago and eveything was working nicely. Now I can get the stock luachner to work...just wants to force close. Sorry if this has been posted already but I have been serching for close to an hour and nothing. And i'd like to go to bed soon :)
     
  12. aluislugo
    Offline

    aluislugo New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    anyone? please.
     
  13. loudaccord
    Offline

    loudaccord Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just DL'd BB and I'm having the same issue... when I select all apps, it just FCs
     
  14. Craiger22
    Offline

    Craiger22 Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    To everyone having FC problems. Here are a few things to try.

    Run fix permissions
    Re-download the rom and re-flash being sure to wipe both data and cache.
    And be sure that you don't restore ANY system apps using titanium backup.
     
  15. aluislugo
    Offline

    aluislugo New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Actually did nt have to do all that. I realized that it did not like the weather channel small widget. As soon as I got rid of it everything was fine again

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
Search tags for this page

bugless beast

,
bugless beast 0.6.2.1
,

bugless beast 6.2.1

,
bugless beast droid 1
,
bugless beast froyo
,
bugless beast froyo download
,
bugless beast rom
,

bugless beast v0.6.2.1

,
bugless beast v0.6.2.1 download
,
buglessbeast custom rom