SS GB 5.01 - Bug List

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Mar 3, 2011.

  1. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Here is the place to list bugs ...

    1. (FIXED) - I found the first bug, DOH! Even a shortpress on camera (for media controls) acts as if it's a longpress. This makes it so you cannot toggle media controls on/off
    2. (FIXED) - Music starting with camera button push, even if music not playing
    3. (FIXED) - FC in Scripts
    4. (FIXED) - FC when picking custom color (before choosing a normal color)
    5. (FIXED) - Missing search key menu in CM Settings
    6. (FIXED) - Gestures in CM Settings crashing
    7. (FIXED) - Sending pic in MMS says 'over limit' (this is happening WAYYYY down in a system lib - not even Mms)
    8. Google Voice - no incoming/outgoing calls working
    9. (FIXED) - The custom carrier text doesn't stay after reboot. It will stay in lock screen, but not on the notification pulldown shade

    10.
    Last edited: Mar 5, 2011
  2. DeadCheshireCat
    Offline

    DeadCheshireCat New Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hmmm. Chevy scripts worked before I updated, but now it forcecloses...
  3. atticus
    Offline

    atticus New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I love how it's been 4 hours and not one bug listed. lol, excellent job man!


    edit: ok, maybe one.

    i am having the same issue though. not everything in chevy tools causes a FC. But for example, if I click Statusbar>Clock> then if I choose any present color, it's fine. If I choose Custom Color (which I normally choose), it FC's. ran Fix Permissions. Rebooted. Same thing.
    Last edited: Mar 3, 2011
  4. DeadCheshireCat
    Offline

    DeadCheshireCat New Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm going to try a wipe and reinstall to see if that helps
  5. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA
    I was actually going to post that, right about the time you did lol... but didnt want to jinx it! lol
  6. maninblack
    Offline

    maninblack New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The brightness setting wont stay put for me.

    The 3g comes back faster than I've seen on any GB rom.

    I'm using prime's kernel.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  7. jeston
    Offline

    jeston Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Las Cruces, NM
    Hmm... I can't seem to be able to get my homtail (exchange) email working. After I get it set up the app never displays any email, it just sits there with a blank black background or closes itself without a force close. Going to try a fix permissions to see if that fixes it for some reason.

    Edit: Forgot to mention I wiped before installing.

    Edit 2: Nope, didn't fix it... :(

    Edit 3: Setting the account up as pop works fine, but as soon as I try to set it up as an exchange account it freaks out.
    Last edited: Mar 3, 2011
  8. NicoleNXD
    Offline

    NicoleNXD New Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    344
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Livermore, CA
    I had something similar happen also. I was trying to get into chevys tools, cm settings and tried to open rom manager and it would start to open then close right away. No force close message or anything. I wiped and all that. I tried fixing permissions through chevys tools and rom manager once I got them to stay up and still didn't help. Everything else is working great. Good job chevy!
    Sent from my Droid using DroidForums App
  9. troxx45
    Offline

    troxx45 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Running into the exact same problem Jeston. I have wipe data and partition twice and reinstalled 5.01 still no luck with hotmail activesync. But at least my work exchange is working..yay?
  10. sonicfreak360
    Offline

    sonicfreak360 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The brightness sticks for me, did you wipe?


    Sent from my Droid using Tapatalk
  11. sonicfreak360
    Offline

    sonicfreak360 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same story for me with the clock!


    Sent from my Droid using Tapatalk
  12. jeston
    Offline

    jeston Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Las Cruces, NM
    Hmm, so it's not an exchange problem, just a Hotmail activesync problem then, huh? Hope it's an easy fix, I really like having my Hotmail with push.
  13. troxx45
    Offline

    troxx45 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Activesync just kicked in for my htomail account. Most likely a M$ glitch.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  14. irishlaxer
    Offline

    irishlaxer New Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    I have everthing checked off (in chevy1tools, CM, and display settings) to enable auto rotate but my screen only rotates if my keyboard slides out. Am I missing something I need to enable?

    Update: made no changes as described above but now auto rotate is working.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  15. maninblack
    Offline

    maninblack New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wiped with RZ. Ill try again.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  16. jeston
    Offline

    jeston Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Las Cruces, NM
    Awesome, working here too!
  17. rmart88
    Offline

    rmart88 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Blacksburg, VA
    Do you have ultralow brightness enabled in chevy tools? I had the same issue, turned that off and problem solved :)

    Sent from my Droid using DroidForums App
  18. johnny140
    Offline

    johnny140 New Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Problem with compcache

    I had a problem with getting compcache to work on SS 5.00 and again on 5.01. I noticed that when I went to terminal and typed the command free I got all 0's for the swap. I found that after I went to Rom Manager and fixed permissions and rebooted this fixed the trouble on SS 5.00. When I installed 5.01 the problem appeared again which was again fixed by going to Rom Manager and fixing permissions. I am using a Droid 1 A855. I hope this helps anyone that may be having the same problem and with a fix for the next release. I am very happy with SS 5.01 and am very grateful for all the work that you have put into it Chevyno1! Great Job!!!
  19. jimmydene84
    Offline

    jimmydene84 New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    888
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]
    don't have this menu in CM settings in 5.01

    [​IMG]
    Cannot get this to pull up, gestures always force closes when I try to open them

    [​IMG]
    And seem to be completly missing the profiles


    These r the most things I use on a daily basis. Would love for them all to work in 5.02 :)
  20. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I can tell you what that is (and it's listed in the first post of the ROM thread ;)).

    It is the task killer running at startup - cm tools is in the list of apps to kill, and it will attempt to do so for 60 seconds. Just remove cm from the list, or tweak the LOOP/DELAY #'s ...
Search tags for this page
auto sync.ss.oncr.txt
,
autosync.ss
,
autosync.ss.oncr
,

autosync.ss.oncr.txt

,
autosync.ss.start
,

autosync.ss.start.txt

,
what does autosync.ss.oncr.txt mean in yahoo
,
what does autosync.ss.oncr.txt mean on my android
,
what is autosync.ss
,
what is autosync.ss.oncr.txt
,
what is autosync.ss.start.txt
,
what.org is autosync.ss.oncr.txt