[ROM] SS 5.6 Bug Thread

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Oct 17, 2011.

  1. johnnyb15613

    johnnyb15613 Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
  2. nb2a

    nb2a Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Thanks again Johnny
     
  3. BrUhNiGGs

    BrUhNiGGs Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Francisco, —————— California
    Ratings:
    +2
    Android 2.2.3 (FRK76) is the latest actually. Just saying :biggrin:

    but idk if there is an SBF file for that version of android unless if your coming from FRG83G.
    So better off SBF'ing to Stock FRG83G and re-root.
     
  4. nb2a

    nb2a Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I still cannot get WIFI to work in 5.6. I tried a complete wipe as well as cache no luck either. I tried numerous kernals still with the same result no WIFI. I do get WIFI to works in SS 5.0 so obviously it is not a hardware issue.Anyone have any other suggestions as to what I may have missed? Thanks
     
    #220 nb2a, Jan 24, 2012
    Last edited: Jan 24, 2012
  5. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,810
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Pinetop, AZ
    Ratings:
    +14
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    So this is even after using RSD Lite to flash a stock .sbf file, re-root and then flash this rom?

    If so, try redownloading the rom file itself. Your download must have gotten corrupted somehow. That is all I can think of.

    good luck
     
  6. nb2a

    nb2a Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    ADW was the issue not the rom itself!
    Thanks again


     
  7. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,810
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Pinetop, AZ
    Ratings:
    +14
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    ADW?? :blink: Thatt's odd, I am using the ADW launcher without problems. But oh well, you got it working.
     
  8. nb2a

    nb2a Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    WIFI works after a restart of ADW but certainly not consistently:mad:

    QUOTE=teddyearp;1988941]ADW?? :blink: Thatt's odd, I am using the ADW launcher without problems. But oh well, you got it working.[/QUOTE]
     
  9. neilfruitii

    neilfruitii New Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I searched and did not find this problem elsewhere so I apologize if it has been asked. I have encountered a problem I have never had before. I have tried dozens of custom ROMs and it is one of the things I most enjoy about my D1. Two days ago I installed SS5.4 and liked it, so I went to do a nandroid backup only to find that MY PHONE WILL NOT BOOT OR REBOOT INTO RECOVERY.. I have tried rebooting into recovery from ROM Manager and from ROM Toolbox Pro without success. I have pulled the battery, reinstalled the battery, and held the "x" while powering on to try to manually go to recovery and in all attempts it simply HANGS at the "M" logo. Eventually it simply reboots into SS5.4. Does anyone have any suggestions? I will be quite grateful.
     
  10. johnnyb15613

    johnnyb15613 Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    You should try to reflash cwm from rom manager, if that doesn't work try to get there from terminal emulator.
    Su
    Reboot recovery
    Good luck!
     
  11. neilfruitii

    neilfruitii New Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you so much. That did the trick.
     
  12. Whitechapel

    Whitechapel Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ypsilanti, MI
    Ratings:
    +0
    My LED on my original Droid has recently stopped working. I've seen it randomly come on (not like the phone is idle and it just comes on, when I receive a text or miss a phone call), so I don't know if it's dead or there's a setting I need to tweak. I played with some of the settings for the LED under the Tools, I also tried testing it with Chomp (which is what I use), but I could not get it to work at all. I think it may be dead, I was going to try installing another ROM to see if the issue is resolved, but I wanted to check with you guys first.

    On SS 5.6
     
    #228 Whitechapel, Feb 17, 2012
    Last edited: Feb 17, 2012
Search tags for this page

how to changebattery notifications simply stunning

,

simply stunning 5.6 multimedia messaging