[ROM] SS 5.6 Bug Thread

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Oct 17, 2011.

  1. tek112

    tek112 Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Rapture
    Ratings:
    +0
    Everyone, the fix for the CPU change is simple. Get SetCPU (Paid) or CPUMaster (Free) from the market. Then set your values and disable the built in CPU governor. I use SetCPU and my CPU issues are gone, plus the battery goes a bit longer with the customizable profiles.
     
  2. tcyree2202

    tcyree2202 Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It's supposedly fixed in the current CM base, and has been for a few months, so theoretically it should be fixed in Simply Stunning. However, if you still experience it, just turn on airplane mode for a few seconds then turn it off.

    Sent from the Planet Express delivery ship
     
  3. metalspring

    metalspring Silver Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    103
    Location:
    hermitage, pa
    Ratings:
    +24
    Or clearing dalvik cache seems to work too

    supercharged modified liquid 3.0
    3g turbocharger
    Pete's 5 slot lv 1.25GHz
    19.8 linpack high score
    1843 quadrant high score
     
  4. tcyree2202

    tcyree2202 Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Right, I forgot about this since I don't use SetCPU. That'll teach me to post info based on my personal usage, haha. :r_c: I'll update the bug list.
     
  5. metalspring

    metalspring Silver Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    103
    Location:
    hermitage, pa
    Ratings:
    +24
    Btw you can get setcpu for free (don't worry the developer is ok with it and supports it) the paid version is more or less a donate version
    Check either my thread in the hacks section or steel droids sticky "free apks for everyone" for a link to the developers thread in xda forums

    supercharged modified liquid 3.0
    3g turbocharger
    Pete's 5 slot lv 1.25GHz
    19.8 linpack high score
    1843 quadrant high score
     
  6. speedfreeq

    speedfreeq Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    314
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    weaverville, nc
    Ratings:
    +0

    The workaround for this bug is really quite simple: go into Settings> Sounds and turn low battery notification sound off. This gave me no further problems, was able to use the phone until it powered off.
    Sent from my Droid using DroidForums
     
  7. chewy74

    chewy74 Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16
    Adding your fb account to sync with your contact will cause fc when trying to add a new contact to your address book.

    ________________________
    You had me at herro
     
  8. metalspring

    metalspring Silver Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    103
    Location:
    hermitage, pa
    Ratings:
    +24
    Oh yeah, I'm not on ss right now, however I did just remember a little annoying bug that was in 5.4-5.6...after a reboot (maybe it was after wiping dalvik cache too, I can't recall) but the auto rotate would always uncheck itself, always bugged me when I wanted to watch a video online only to find it wouldn't rotate to landscape. Nothing major but still annoying

    supercharged modified liquid 3.0
    3g turbocharger
    Pete's 5 slot lv 1.25GHz
    19.8 linpack high score
    1843 quadrant high score
     
  9. sandfreak

    sandfreak Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Washington Coast
    Ratings:
    +0
    How did this work out for you? I've been debating if I should do this as well. Not looking forward to the re-root process though, took sooooo long the first time.
     
  10. tcyree2202

    tcyree2202 Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can anyone else confirm this? I don't use Facebook, so I can't test it.
     
  11. tcyree2202

    tcyree2202 Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I sbf'd back to stock and started from scratch back on SS 5.5, and it made a huge difference. It really doesn't take that long, either. I'm not familiar with RSD Lite though, as I use an SBF flashing tool for Linux. It's pretty quick, took maybe 3-4 minutes. After flashing back to stock, just flash the RZRecovery SBF, then install SS (or any rom) as normal. Although, I seem to remember having trouble with the recovery SBF; it kept giving me an error. I don't even remember what I did to fix it now.
     
  12. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    Yes sir!
     
Search tags for this page

how to changebattery notifications simply stunning

,

simply stunning 5.6 multimedia messaging