SS 5.5 Bug Thread

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Aug 19, 2011.

  1. mate01
    Offline

    mate01 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I found a bug. You can change the signal strength meter to signal text with or without the dbm text. However you can't change the color of it once it's enabled. So it remains white.
  2. BrUhNiGGs
    Offline

    BrUhNiGGs New Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Francisco, —————— California
    Does anyone get this issue? Where phone will sometimes stay in horizontal position. And I wont change until u turn ur phone back on

    Sent from my Droid using Tapatalk
  3. bdub33
    Offline

    bdub33 New Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yesterday I was using video and voice gtalk om 5.5. Today I did a cleanup off stuff that I figured I didn't need. Now I have no icons in talk for video or voice?? What all is needed in order to use those features in gtalk??

    Sent from my Droid using DroidForums
  4. Oxymoron
    Offline

    Oxymoron New Member

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Had one hotboot using navigation, but it hasn't happened since. Used navi two more times. Usually a hotboot occurs when you're completely out of memory, but I didn't have anything else running at the time.

    Everything else seems perfect. I don't even know why I mentioned the hotboot. I'll try to recreate it and see what happens.

    Awesome work again man. Best dev for the D1, hands down.
  5. RonsHome
    Offline

    RonsHome New Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    animations

    To slow down animations goto market and download spare parts.
    Then select what you want ,I think the rom comes with transitions set to fast btw.
  6. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    my media gallery is not refreshing with new pics just taken from the camera also.

    camera is also real laggy

  7. L_xo
    Offline

    L_xo New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego, California
    G'mornin',

    ...What would be the best way to uninstall and delete the bloatware aswell as several main system apps included in the rom (launcher2, books etc) without remnants and screwing with my phone?
    I have tried using the scripts to delete apps but see they are still often burried in my phone afterwards. Same with Android_secure apps that I have tried to remove.. (I always fix perms, too)
    My phone then seems to resent me and lags to get me back.. :-/
    Does anyone know which method and order of steps within the method would be most effective for uninstalling and deleting various unwanted apps and removing leftover files/folders without turning my phone into this? --> :icon_ nana:
    Greatly appreciated...

    Doug,
    You keep my D1 alive... ...Do love. xo :heart:
  8. metalspring
    Offline

    metalspring New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hermitage, pa
    Did you try the options in Chevy tools to remove those apps? There's also root uninstaller in the market for free, and titanium backup can batch uninstall them

    supercharged modified simply stunning 5.5 w/turbocharged 3g
    Chevyno1 ulv 1.25GHz w/ kickasskernel tweaks
    honeycomb 3D theme
    19.8 linpack score
  9. BrUhNiGGs
    Offline

    BrUhNiGGs New Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Francisco, —————— California
    This is really irritating me now. This rom was great for a while until my data just stays white. Even when i go to wifi, it stays white. And the only way to get it green is if i reboot. Like come on, i shouldnt have to reboot whenever i want to call someone or surf the internet? Any solutions to this problem?
  10. rck76
    Offline

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,841
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    48
    I get the new voicemail notification every time I reboot my phone but when I check voicemail, there are no new messages and the notification doesn't go away until I hit clear in the notification bar.

    Sent from my Droid using DroidForums
  11. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I posted my thoughts (not much I know!) on this in the other thread ...
  12. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Do you actually lose data? Or is it just how it appears in the statusbar? Unfortunately - I do not have control over those icons, as they do not even exist in the build - it seems when it does not have a FULL signal, or is attempting to get it, it takes the color out of the icon ...
  13. rck76
    Offline

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,841
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    48
    Ok, thanks anyway. If anyone else has this problem or knows of a way to fix it, let me know.:)

    Sent from my Droid using DroidForums
  14. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Hey Lynsey :)

    Can you give me an example app that you've deleted via scripts, and it left remnants behind? My scripts are to delete any apps that are sitting in the app partition (which means they are not uninstallable via settings -> manage applications). Any apps in /data can be removed like any normal app.

    Glad I am keeping it alive - thanks for the xo :heart:
  15. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Since I'm just jumping back into this thread - have you seen anyone else reporting this issue? Does this happen on a fresh flash with no apps reinstalled? Did it happen right away, or one day it worked, next day it didn't?
  16. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    What stuff did you 'clean up'? Can't imagine what you could have deleted that would affect that, as the apk and libs are all in /system ..
  17. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Has anyone else reported this? Even if you slide open the keyboard, nothing happens? Does anything else with regards to positioning (ie compass) stop working?
  18. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I would not call this 'a bug'. That functionality of changing the meter to text is part of CM tools - that is why the color does not change ... unless I'm misunderstanding. Where is the option to change the color of the text and I'll take a look.
  19. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    It is because framework is being manipulated - any time the apk actually changes, it forces this behavior - an unfortunate side-effect of such a change.
  20. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    That is odd - so you've never managed to get the phone to boot up, and stay up??
Search tags for this page

bubo bubo

,

heap size