SS 5.5 Bug Thread

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Aug 19, 2011.

  1. Psychlone

    Psychlone Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well, I guess that no one else is having the power button issue that I'm experiencing, so it must be my phone - which is strange because SS 5.4 is still working just fine with it.

    Anyway, I'll be jumping ship for the Bionic that I've been waiting to use my NE2 for... Hopefully Chevyno1 will have SS out for Bionic soon!!


    Psychlone
     
  2. ChezJfrey

    ChezJfrey Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    In addition to having either me, or the other party not able to hear each other on occasion, what you describe happened once to me during an incoming call. That's been the only time so far...
     
  3. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    The camera initiating on boot is because of gtalk now having video, it's not a bug but rather progress.

    Also it is definitely the hard keyboard quick launch short cuts causing your typing issue with app launches.
    Go to the applications in settings and there should be shortcuts or keyboard shortcuts.

    walkin the walk while tappin the talk
    danceswithbongs
     
  4. MTuning

    MTuning Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    tried another 2.3.5 rom and yep, same thing with the camera on boot so it looks like its all across the board.
     
  5. MaCe

    MaCe Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It happens every single phone call ..in and out

    Another issue is the camera ..freezes almost every time I use it
     
  6. TheIceCable

    TheIceCable Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Ok, I tried to read the whole post but i did not see any resolutions to these two issues I am having with the ROM. I am, also, having an issue with my 3g service dissappearing and having to reboot to get it back on. I also noticed yesterday that when using the video recorder after 59 sec the phone freezes up and i have to do a battery pull. other than that this rom is buttery smooth. solving these would be def deserve a dancing banana......:icon_ banana:
     
  7. jplyler

    jplyler Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Wireless tether not working to xoom on 5.5 is this a rom issue is anyone else's wireless tether working

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  8. alwerner

    alwerner Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The chevy scripts to delete system apps runs but never completes. Anyone having this problem? I tried fix permissions and that didn't help.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  9. THAWARRIOR10

    THAWARRIOR10 Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    when my phone loses 3G signal, i just put it into airplane mode and then back to normal mode and that should work instead of rebooting it....
     
  10. jplyler

    jplyler Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Wireless tether not working my computer wont even find it now

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  11. B-Unit

    B-Unit Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Occasionally after receiving a call while tethered on 5.4 I get this, and am able to fix the same way, set to airplane mode, wait for icons to disappear (sometimes have to lock/unlock before this happens) an then turn off airplane mode. Brings back data and voice connections.
     
  12. MTuning

    MTuning Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    Tried all versions of wireless tether but my Xoom just wont get online while it was working on SS5.3, no big deal as I have data on it. just an FYI.
     
Search tags for this page

bubo bubo

,

heap size

,

lewis hamilton