SS 5.5 Bug Thread

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Aug 19, 2011.

  1. jengas kahn

    jengas kahn Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    upstate
    Ratings:
    +1
    Launcher2

    blurry stock launcher.

    the launcher from any of the recent GPA roms doesn't have this problem, even if used on other roms.
     
    #145 jengas kahn, Aug 28, 2011
    Last edited: Aug 28, 2011
  2. BrUhNiGGs

    BrUhNiGGs Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Francisco, —————— California
    Ratings:
    +2
    Had that same problem. You have to download the apk file of the app and download it manually. And it actually IS compatible when u install it. The market is just acting up.
    Check ur inbox

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
    #146 BrUhNiGGs, Aug 28, 2011
    Last edited: Aug 28, 2011
  3. b-jammin21

    b-jammin21 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    902
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Does anybody know how to fix this extremely frustrating lag? The first day I installed SS 5.5 it ran beautifully and super smooth. Then over the next few days it started lagging hard. This is what keeps me moving away from SS. Even though I love the rom, it starts to lag really hard after the first few days and I can't understand why or how to fix it. I reboot and clear cache daily, but it still lags. Can anybody help me out?

    Running SS 5.5 stock, with stock kernel and stunning blues theme.
     
  4. FastKatt

    FastKatt Active Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    33
    Location:
    Cleveland, TN
    Ratings:
    +1
    Will do, thanks!

    Swyped on my Droid, sent via Tapatalk. It's amazing what ones thumb can do!
     
  5. ChezJfrey

    ChezJfrey Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    After using 5.5 for a little bit, other than the WiFi issue where the SSID is not broadcast (still the same problem as 5.4...phone freezes into unusable/non-responsive when connecting to a network where SSID is not broadcast), I've noticed a periodic problem...

    Every once in awhile, either on a call in, or call out, either I can't hear the other party, or they can't hear me. If I hang up and return the call, it will work fine.

    During one today, I had placed the call and it worked fine for about 10 minutes, then at some point, they could no longer hear me, but I could hear them.

    I had the same thing pop up a few times in 5.4, but thought I would update to 5.5 before throwing this issue out here in case it was fixed in the newer version.
     
  6. kmagameguy

    kmagameguy New Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have this exact same issue, as well as super frequent 3G and Cell data dropouts. Like, my bars are almost NEVER green anymore. Super, super frustrating. On 5.4 turning airplane mode on and off used to fix it but now most of the time I end up having to do a full reboot to regain connectivity. WiFi seems unaffected on the other hand.
     
  7. Venomizers

    Venomizers Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The Wifi works fine when i first installed and then after that it got disconnected and always *Obtaning ip address from so on and on* it won't let me connect to it anymore but the ROM looks very smooth. T.T
     
  8. droidftw

    droidftw New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had this problem in 5.4 as well. When using the slide out qwerty keyboard (mo torola droid) at random times after boot certain keys will launch apps (messenger contacts etc) kind of annoying when your trying to type in a web address and you launch messenger. I have to resort to using on screen keyboard or reboot, anyone else having this problem?
     
  9. MTuning

    MTuning Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    PA
    Ratings:
    +0
    I know the hard keyboard can be setup for shortcuts so maybe that could be a starting point.

    what gets me is that the camera initializes on every reboot.
     
  10. droidftw

    droidftw New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I forgot to mention I have that bug as well the camera does initialize on boot as well on my droid1. Keyboard and camera please fix
     
  11. ChezJfrey

    ChezJfrey Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    FYI, when I try to connect to a network without a broadcast ID, that is the same place my phone gets stuck (Obtaining ip) and becomes unresponsive and unusable. I have to hit the power button, enable airplane mode, then reboot so I can disable WiFi. Doesn't happen if I change the network to broadcast SSID.
     
  12. MaCe

    MaCe Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Im having an issue where the speakphone is on by default anytime i pick up or make a phone call ... its getting reeeeeeeally annoying !
     
Search tags for this page

bubo bubo

,

heap size

,

lewis hamilton