SS 5.00 and Google Maps problem

Discussion in 'ChevyNo1' started by VeryApe, Feb 17, 2011.

  1. VeryApe

    VeryApe New Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I somehow don't have Google maps and navigation any more. I think I inadvertently uninstalled the Carhome with Chevy scripts, and I had it in delete mode.
    If I try to install Maps from the market, I get no errors, but nothing installs. Any advice? I'm scared that I'll get lost on my way home from work and end up dead:)
     
  2. BigRedGonzo

    BigRedGonzo Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Winston-Salem, NC
    Ratings:
    +0
    I didn't have Maps after I flashed either. I wiped everything X3 and then formatted Boot, System, Cache and Data; all before flashing. Everything seems to be working fine, but did not have maps. Downloaded from the Market and it installed fine and works great. Maybe if you checked for the apk and force deleted it, if its there, rebooted and then tried reinstalling from the Market; you might get somewhere.

    Just a suggestion based on what I've been reading about apps not working/showing up.

    BigRedGonzo
     
  3. VeryApe

    VeryApe New Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'll give that a try and maybe clear the market cache before I do it. Thanks.

    /edit Damn, no dice. Maybe I'll just have to reflash.
     
    #3 VeryApe, Feb 17, 2011
    Last edited: Feb 17, 2011
Search tags for this page
google map 5.00.apk
,
google map area unavailable problem
,

gooleg map

,
goolegmap