SS 4.95 REALLY slugish

Discussion in 'ChevyNo1' started by rich_r, Dec 28, 2010.

  1. rich_r

    rich_r Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm not quite sure how to describe this. I upgraded to SS 4.95 from SS 4.9. Whenever I wake up things are really sluggish. I'm using ADW Launcher in case that matters. If I get an email notification and unlock the phone when I swipe down the notification bar it takes up to 10 seconds to open. After that things seem to run better, but still not as snappy as SS 4.9.

    Anyone have any ideas on what to look at?

    thanks.
     
  2. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    When was the last time you rebooted? Same kernel in both ROMs?

    DroidForums junkie!!
     
  3. rich_r

    rich_r Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Same kernal (chevy's 1.2 7 slot lv). I have not rebooted since the install. I'm trying that now. The reboot seems to have helped. thanks for the suggestion - I'll keep my eye on it for a couple days.

    BTW - After the upgrade to SS 4.95 I now have ChevyNo1 Tools as an app (left over from the SS 4.9 install) and in the Settings menu. Anyone else?
     
  4. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The settings r supposed to be that way....just wondering since u r using ADW did u delete launcher 2 as chevy recomends??

    sent with my thumbs
     
  5. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Good! I usually recommend rebooting once a day. Also, if you haven't already, get Cache Mate from the market...makes A LOT of difference! :)



    DroidForums junkie!!
     
  6. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    whats cache mate?
     
  7. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    It cleans your cache memory. I'd try Cache Cleaner NG.
     
  8. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    There seems to be three of them. Which one do you use? Have you tried the expermental stuff at the bottom of the settings menu?
     
  9. beneharris

    beneharris Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    portland
    Ratings:
    +0
    you may try wiping and reinstalling if your still having the problems, its always worth a shot
     
  10. rich_r

    rich_r Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks all for the suggestions. I still seem to be running OK after the reboot.

    In answer to some questions:

    1. Yes I deleted Launcher2
    2. Yes I am running CacheMate.