SS 4.8 - More Statusbar Options - Music Controls Incl. BT

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Sep 23, 2010.

  1. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    where are the new kernels hiding at?
     
  2. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Nevermind fellas
     
  3. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    Installed like a charm without wiping.dancedroid
     
  4. trol1374

    trol1374 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've been loving the previous SS's rom's. I admit to jumping around a poaching on other rom's also. I just installed this over different rom and didn't wipe and all went well. Love it when I don't have to wipe.
    Thanks for the hard work Chevy!!
     
  5. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    I have a voice alarm set clock apk, and I would like to install it in place of the one that is on the phone already. If I use chevy tools scripts and delete the alarm clock, and install my deskclock.apk...I should be okay right.

    Gonna do a backup just in case. Wish I had a blue themed deskclock for this voice one. Oh well...at least its white text.
     
  6. Coolsaber57

    Coolsaber57 Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Downloading now over RM. Can't wait!
     
  7. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    quick help!

    do i need to redownload my launcher? after i booted up none of my icons are on the home screen and in settings adw launcher is not an option anymore
     
  8. primus454

    primus454 Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This is the fastest my phone has run. I am using the standard 1.0GHz kernel. Actually thinking of trying something a little faster now ^_^
     
  9. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10

    go to settings > applications > manage applications > ADW launcher...(or whatever you selected as your default.

    clear defaults button....press home screen and it should prompt you again on which one to set as default. If you arent sure yet which launcher you like best...dont check that box....but you will have to select a launcher every time you press the home screen button.
     
  10. markwebb

    markwebb Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    812
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CT
    Ratings:
    +11
    I must say this updated ROM is running well: smooth, responsive and fast.

    I believe this is the best version so far as I had minor issues with prior SS versions.

    So many newer ROM's...so hard to decide.

    Good job!
     
  11. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    its not there! booo!
     
  12. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    I think it backs it up to SD card if you deleted it. Check there...dont know exactly where on the SD card, but anytime you delete using chevy scripts...it puts it on the SD card.

    Try to retrieve it...use root explorer if you have it.

    if not...astro is free on the market.

    good luck dude.
     
Search tags for this page
mod music control status bar gb
,
music control in status bar android
,
music control on status bar google music
,
music control options in status bar android
,
music control status bar android
,

music status bar android

,
ss status bar
,
ss-7b-vder-4.8 rongeng
,
status bar music control in android