SS 4.6 and Overclocking

Discussion in 'ChevyNo1' started by Cdjones187, Aug 1, 2010.

  1. Cdjones187

    Cdjones187 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0
    Has anyone done some benching yet? Im scoring lower, BUT everything seems to be running faster. AND runs alot cooler. @ 1.25 ghz on performace load temp reaches around 120 after doing a stress test for 5 minutes. Idling @ room temp with minimum frequency set at 550 with ondemand profile. Not sure on battery life yet. Would like a comparison to some of the overclockers running SS 4.6.




    THANKS CHEVY!
     
  2. Taegost

    Taegost Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    687
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tampa Bay, Fl
    Ratings:
    +1
    I bench at 1499 at 1.2GHz on performance, with all my apps running. Which is higher then some of the other ROMs I've been using with all my apps closed :)
     
  3. Quicksilver7714

    Quicksilver7714 DF Super Moderator Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    2,437
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +60
    I bench at 1450 with the stock 1Ghz kernel in performance. I average about 1300 with apps running and 1130 at my standard clock of 800Mhz in on-demand.
     
  4. B-Unit

    B-Unit Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    I was pulling 1710-1720 this morning at 1.25Ghz.
     
  5. mikeew83

    mikeew83 Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    mansfield,oh
    Ratings:
    +0
    works great

    I love this rom the notification bar customize specifically. I am running p3 1.2 gig kernel and clocked 1515 trying chevys lv 1.2 see if theres a difference. all in all dig the rom just cant figure out how to switch boot animation.
     
  6. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    To get a different animation, simply copy a new bootanimation.zip to /data/local - that's it :)