1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Spare Parts not Working on v0.4

Discussion in 'Bugless' started by bright2018, Jul 1, 2010.

  1. bright2018
    Offline

    bright2018 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone else getting a FC when trying to open Spare Parts? Any fixes/solutions? Thanks in advanced!
  2. droid420
    Offline

    droid420 New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali Central Valley
    I must say its working fine for me. Im sure you wiped when you flashed?
  3. bright2018
    Offline

    bright2018 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I didn't wipe bc I was coming from another froyo rom.
  4. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    and you have figured out your problem.

    Pete says in his OP if you have ANY problems after not wiping reinstall after wipe.
  5. bright2018
    Offline

    bright2018 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks! I was hoping that I would have to wipe, but it's looking like I'm gonna have too. :-(
  6. droid420
    Offline

    droid420 New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali Central Valley
    I had boot loop problems tell I did a wipe and I was coming from BB V.3
  7. bright2018
    Offline

    bright2018 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wiped this morning and still had the same problem. This is the only problem I've seemed to have in the past with BB. I've also tried fixing permissions in ROM manager and still no luck. Any more ideas/suggestions would be much appreciated as I love me some BB!
  8. Surged
    Offline

    Surged New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same Issue....

    Ive had the same issue since 0.2 and never got it working.


    I manually installed, deleted and installed market version, and Ive wiped data/cache countless times none of em fix it.

    It worked fine in 1.0 and 1.1... I dont remember using it in 0.1 to know whether it worked then but Ive tried in 0.2, 0.3 and 0.4 and it still FCs.

    Never figured it out and never saw anyone have it not work after a wipe till now so I had just given up.
  9. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    Wow, don't know. How did you wipe. Unless you've done it you could try what I do every new install:

    adb

    format SYSTEM: x2
    format DATA: x2
    format CACHE: x2
    format BOOT x2

    never had an issue that was install related.
  10. Captmilk
    Offline

    Captmilk New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    386
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Erie, PA
    If there is anything that I've learned in these formus....it's that you must wipe with a new rom........but not with the theme and kernal(right?)
  11. bright2018
    Offline

    bright2018 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I installed and wiped through rom manager. How do you wipe the way you mentioned? Through the terminal? Or through Clockwork?

    Is there an apk that I could use to reinstall spare parts?