1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Sourcery and Handcent

Discussion in 'Sourcery ROM' started by casesteam, Jan 3, 2011.

  1. casesteam
    Offline

    casesteam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kansas
    HI...
    Is anyone using Handcent with Sourcery 1.0 or 1.1? I have been using Handcent because of the ability to assign different sounds to different people. Since installing Sourcery, I have not been able to get any sound notifications to work in Handcent when receiving texts. Anyone else having this issue?

    Thanks...Dalene
  2. Chizzele
    Offline

    Chizzele Team Sourcery Developer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    2,002
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego CA
    It works fine for me, Handcent is the only text app i'm using and no issues what so ever with Sourcery
  3. dmacleo
    Offline

    dmacleo Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    yeah its only one I use too but honestly I have not tried custom sounds since installing rom.
    I will test it.
  4. listenman20
    Offline

    listenman20 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    858
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GA
    i restored all my handcent setting thru TB and they come back just fine....haven't tried doin any extra since then but all mine are there
  5. dmacleo
    Offline

    dmacleo Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    custom (per user) and normal sounds work for me
  6. casesteam
    Offline

    casesteam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kansas
    mine showed up as being there too - but when I received texts, no sound. Didn't know I got a text till I looked at my phone and saw them much later.
  7. dmacleo
    Offline

    dmacleo Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    in sound settings not set to silent is it?
  8. casesteam
    Offline

    casesteam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kansas
    i just deleted the app - and am restoring it from a previous back-up. We'll see what happens.
  9. dmacleo
    Offline

    dmacleo Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    mine was a titanium restore too if it helps at all.
  10. casesteam
    Offline

    casesteam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kansas
    Uninstall and restoring from previous back-up seemed to do the trick - it's working now. Wonder why a clean install wouldn't work after I set it up for the contact stuff...weird...
    Thanks